sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Suomen kesä on vähäluminen ;) Ainakin Tammelassa :D

Eilen siis SNJ:n päänäyttely Tammelassa, melkoinen vaihteva sää. Ainoastaan lumisade puuttui ;) ...

Tuomarina oli ruotsalainen Nils Molin, junnu-uroksia oli ilmoitettu 4 mutta vain kaksi paikalla. Koda & Veke!
Ensin Veke, ensiintyi kauniisti ja sai erinomaisen. Sitten olikin Koda, ensimmäistä kertaa kehään Hanna Linnan kanssa. Koda liikkui todella kauniisti Hannan kanssa ja oli vieraskorea, nätisti liikkeessä katsoi eteenpäin. Koda sai ensimmäisen (tuskin viimeinen) erittäin hyvän, tuomarin mielestä Koda oli ihan ok, mutta vielä kehittymätön hänen makuunsa. Sinänsä hassua, mua ei edes harmittanut sillä tiedän itse että onhan se kehittymätön, kuten junnun kuuluukin olla :)


Nemo sitten pääsi "täytekoiraksi" mukaan, itse esitin Nemon. Juuri ennen kehää kova tuuli puhalsi niin että teltan se etuvarjo lähti tuulen mukaan ja se metallitanko kolahti Nemoa päähän, en edes kerennyt reagoimaan koska oli selkä telttaa päin. Meni hetki että sain Nemon palautumaan koska selkeesti jäi mieleen kun teltat väpättivät meidän vieressä. Sain Nemon liikkumaan todella kivasti ja mikä mukavinta että irtoaa liikkeessä ja menee edellä näyttävästi :)
Nemo sai suuressa avoimessa luokassa sileän erin johon olimme todella tyytyväisiä :)


Kodan arvostelu:
Goda prpoctioner. Vackert utryckt, men ännu något ontvecklad. Bra bröstkorg. Goda franbeus vinklar och rörelster

Nemon arvostelu:
Maskulint formad huvud. Utfycct nospartie. Korrecta örön. Bra stop. Välformad bröskorg. Välvinklad fran, men en aning knapp bak. Good bäls.

Päivän kohokohta kuitenkin oli, saimme Hedera`s ryhmän kasaan :) Hedera's Go For It "Reetu", Hedera's Aurora Australis "Nemo", Hedera's Flaming Fairy "Nemo" ja Hedera's Red Fire Brilliant "Peppi"
Eli isät ja tytär & poika, sekä pappa ja eno eli jokainen jollain tapaa sukua jotain kautta toisilleen :) Olimme ROP ja saimme KP!


Lopuksi BIS 2 KASV :) Olemme enemmän kuin onnellisia ja onnittelut Minnalle hienosta kasvatustyöstä ja kiitos kehänlaidan tsempityksistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti