torstai 11. heinäkuuta 2013

Mua puri treenikärpänen mut miksi suremaan? Jo kauan sitten lääkkeen löysin siihen puremaan, metsässä jossain alla onnellisten tähtien, on hyvä olo ollut mulla siitä lähtien ;)

Olen kunnostautunut ja motivoitunut...
Tällä viikolla treenattu jo useampi kerta, Nemon kanssa kerran ja muuten Kodan kanssa. 
Tämän viikon kohokohta on ollut ehdottomasti reissu tiistaina Tampereelle poikien kanssa. Vaakut ja pupu pakattuna mukaan suuntasimme Peppin ja hänen hihnapitelijöiden kanssa treenaamaan. Peppi sekä Nemo treenasivat dameilla ja varsin mukavaa oli myös nähdä kuinka Peppi toimii :) 
Nemo oli taas kerran vähän tuulella käyvä, mutta kyllä pienen neuvottelun jälkeen toi ne damit mulle :D Se on se sen raivostuttava ja ihastuttava itsenäisyys!!! Kuitenkin ajatuksena Nemon kanssa tehdä vähän tässä ja palautella niitä perusasioita mieleen!
Koda oli taas oma ihana itsensä kera hyvän työmoottorin, haku on ihanan vauhdikasta eikä vieressä istuva Peppi häirinnyt tai kiinnostanut kun tehtiin töitä :) Taisi hakea neljä tällä kertaa!
Sitten näytettiin Peppille myös varista, kovasti oli kiinnostunut mutta joku esti tarttumasta siihen. Kävin leikittämässä ja heittelemässä mutta ei tuottabut tulosta. PS. tänään tulleessa tollerilehdessä oli juuri vinkkejä tätä varten :)
Sitten pupua näytettiin Peppille, se kävi suussa pariin otteeseen mutta kunnon otetta ei saanut.
Kodalle teimme laahausjäljen jonka meni jälkeä pitkin mutta pupun nostamisessa oli vaikeuksia, eikä ihmekkään, oli hyvin löllömahainen pupu etten yhtään ihmettele :)
Tämän jälkeen vapaata temmellystä metsässä ja sitten kahvittelua Peppin kotona! Valitettavasti taidan olla Peppille pari lelua velkaa kun enoa rupesi niin lapsettamaan ja rikkoi lelut :D Koda oli vieraassa paikassa myös kuin kotonaan, ei pahemmin stressaa mistään :)Tällä viikolla myös paukkuihin käyty tutustumassa, Koda ensimmäistä kertaa eikä nuo näyttäneet hötkäyttävän millään muotoa :) Hieno homma!

Sitten tänään Kodan kanssa saatiin treeniseuraksi Sanna & Peppi-labukka.
Ensimmäisenä vietiin dameja kasa ojan jälkeen olevaan pusikkoon, sitten otimme eteenlähetyksiä. Kodalle kolme lähetystä ja aina joka kerta vaihdoimme tiellä paikkaa jolloin lähetyskulma vaihtui. Hienosti Koda tajusi vaikka onhan tuo jo melkoisen haastellinen tehtävä pikkuketulle :) Seuraavaksi otimme markkeerauksia, Sannan tyttö Ewa toimi vaakkujana ja hoiti homman erinomaisesti heittäen dammyt samaan kohtaan. 
Lopuksi vielä lähipillitystä harjoiteltiin ja apuna käytettiin tennispalloa joka piiloutui hyvin vasta niitetyn heinän alle! Koda loppujen lopuksi tajusi, mutta nyt tarvitsee vaan treenata tätä että jää myös mieleen :)
Kodalle tämä treeni oli vaikea, koska autoa ei saatu lähelle ja oli hihnassa. Kodalle kun on hyvin vaikeaa nähdä kun toinen tekee hommia. Maarit Nikkasen ohjeiden mukaan kävelin aina pois päin kun vinkui ja palkkioksi pääsi takaisin kun oli hiljaa. Kait tämä joskus tuottaa tulosta että saadaan paketti kasaan ja maltti mukaan treeneihin! 

Varsin mukavaa tämä lomailu että joutaa treenaamaan ajan kanssa ja myös tekemään muitakin asioita, eli sopii mulle tosi hyvin ;)
Onneksi tämä viikko on vasta torstaissa ja lisää äksöniä tiedossa joten katsotaan jaksanko aiheesta kirjoitella :D

1 kommentti:

  1. Kiitos kovasti, kun kävitte ilahduttamassa meitä! Eikä Peppi ole yhtään kaivannut lelujaan, joten "no hätä" :)

    T. Katri ja muut

    VastaaPoista