keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Parasta seuraa!

Tänään saimme huippuseuraa yllättäen, vaikkakin todella odotettua :) Pirjo ja Riko elikäs Kodan veli omistajansa kanssa tuli meitä moikkaamaan. Emme ole nähnyt ainakaan iäisyyteen tai siltä se ainakin tuntui!
Riko on siis Kodan ehdoton bestis, leikit sujuu täysin samalla aaltopituudella...
Mukava talvinen pakkassää ja Pirjo se olikin ottanut variksen ja lokin mukaan.
Ensin pojat sai päästellä ylimääräiset höyryt pihalle!


Edellisestä treenistä en olekkaan muistanut kirjoittaa ja no ei siitä ole sen kummempaa kerrottavaa. Koda ei silloin näyttänyt parastaan vaan jostain pienet herneen kokoiset aivot saivat idean kieriä variksen päällä?!? Tuli silloin todettua etten voi yksin treenaa sillä kielto ei tule juuri sillä hetkellä ja todellakin kaikki ei-toivottu karsitaan samantien pois!
Mutta siis palatakseni  tähän päivään! Hieman mietti ja mallaili otetta mutta ei mitään ihmeempiä hölmöilyjä tällä kertaa! Pari noutoa per/koira ja muutaman kerran teimme ja mikä parasta, tajuttiin päättää siihen onnistumiseen! Oli myös oikein kiva nähdä Rikon työskentelyä ja voi kuinka ampasi täysiä noutoon, oikein innokkaasti!
Kiitos Pirjo & Riko seurasta :) Kiitos myös ekasta joululahjasta, olen mä vissiin osannut edes hieman kiltisti olla ;)


Tänään jos saisi vielä katottua Nemon karvat ojennukseen, viimeiset silaukset!
Oikein jo odotan messaria, Nemo on viimeksi ollut kaksi vuotta sitten nuorena pojankloppina ja nyt on sitten jo äijäke! Tulostavotteita ei tosiaan ole ja sinne mennään näkemään tuttuja ja upeita koiria :) Ehkä vähän verenmaku suussa tietty kamppailemaan kilpakumppaneita vastaan tietenkin ;) Näyttelythän kun ovat supervakavia! No ei vaan!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti