tiistai 27. marraskuuta 2012

Kuva ongelma ratkaistu!

Jouduin poistamaan osan kuvista täältä blogista, en todellakaan osta lisää kuvatilaa joten näillä mennään. Täytyy nyt vaan yrittää muistaa tehdä kuvakollaaseja jolloin yhteen kuvaan saa useamman kuva ja tietty hieman pienemmässä muodossa.
Mitäs meille noin muuten, lenkkelty ollaan ahkerasti ja täällä toivotaan lunta ja pakkasta. Mä en kestä enää tätä aurinkomuutta :/
Koda kasvaa ja meillä alkaa ensimmäiset nahinatkin olemaan, Nemo kun ei enää siedä niin paljoa. Koda kuitenkin kunnioittaa Nemoa sen verran että lopettaa heti siihen!
Tämän vuoden viimeistä näyttelyä odotellaan jo melkoisesti ja kohtahan voi pistää vuoden pakettiin ja tehdä pohdintoja kuinka tämä vuosi sujui ja saavutettiinko ne tavoitteet jotka viime vuonna tähän aikaan ajattelin. Ensivuoden kalenteriakin on tullut jo ahkerasti täytettyä ja kaikkea kivaa tiedossa ja tietysti jotain mitä en ennen ole kokenut :)

Messarissa siis tavataan  :)

4 kommenttia:

 1. Kannattaa tehdä tunnukset Flickriin tai Photobuckettiin, kuvatila ei lopu kovin äkkiä kesken. :)

  VastaaPoista
 2. Oon jo vähän pitemmän aikaa ihaillut sun poikias, ja nyt löysin teidän blogin, jes :) Kauniita tollereita! Itselläni Hedera's Allways On My Mind, tuon Nemon siskopuoli, Gerin viimeisimmästä pentueesta. Onko sulla jotain tietoa Gerin nykyisestä voinnista ja asuinpaikasta? Itse en ole kuulluta kasvattajalta mitään, vaikka kovasti olen kysellyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni :)
   Mukava kuulla Nemon sisarpuolista myöskin! Geri viettää viimeisimmän tietoni mukaan mukavaa kotikoiran elämää uudessa perheessä, mutta paikkakuntaa en tiedä!
   Jos kiinnostaa olla enemmänkin yhteydessä niin pistä ihmeessä meiliä virpi.laaksonen@gmail.com

   Poista