sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Mikä viikonloppu!!!!

Eilen auto starttasi kohti Sokos Hotel Flamingoa, pientä shoppailua Annin ja Elisan kanssa. Eikä turhaan, löysin niin mun värisen jakun!
Hotellissa hieman rentouduttiin ja valmistauduttiin iltaan, Marja ja Hannu tulivat huoneeseemme nostamaan maljaa onnistuneelle vuodelle, hienoja tuloksia saatu aikaan niin näyttelyrintamalla kuin muissakin lajeissa unohtamatta sitä tärkeintä harrastamisessa: Sen täytyy olla hauskaa!!! Myös joululahjat vaihdettiin ja sitten itkettiin liikutuksesta, niin oli myös viime vuonna!
Sitten porukalla Amarilloon syömään mahat täyteen ja nauramaan posket kipeänä, kiitos kovasti kaikesta ja ihanaa löytää hyviä ystäviä :)
Nemo osasi olla lunkisti hotellihuoneessa, vaikka ei montaa yötä ole pois kotoolta ollutkaan!
Aamulla heräsin ennen muita, hiljaa hipsien koiran kanssa lenkille :) Oli mukavaa ettei tarvinut aamusta herätä tuhottoman aikaisin ja ajaa pitkää matkaa! No luonnollisesti jonotettiin jonkun aikaa messariin jotta saadaan auto parkkiin!
Tulostavoitteita ei tosiaan ollut mutta paikan päällä elättelin toiveita luokassa sijoittumisesta, olihan avoimia uroksia huimat 4 ;)
Sen mitä kerkesin kehää katsoa samalla kuin liikutin Reetua niin Nemo liikkui upeasti, ja irtosi kunnolla. Juoksi näyttävästi edellä :)

Tälläisen arvostelun Sanches Delerue Pedro Portugalista kirjoitti:
Good balance. Strong and typical head. Good neck. Topline would be straighter. Correct front. Could have more rear angulation. Good movement and coat.
AVK2 &SA

Tässä on itkun aihe, tuo taulu on aivan ihana, Kiitos Anni ja tietenkin taitelija Katri <3 Helille ja Rikulle kiitos punaviinistä ja sen tuomasta hyvästä neuvosta ja autan jatkossakin mielelläni <3 Tollerimagneetin sain Elisalta <3 Kiitos mielettömästi kaikille mukavasta viikonlopusta :)

Tähän postaukseen en jaksa alkaa miettimämään kuinka vuosi sujuikaan ja ensi vuoden tavoitteet, ne tulee vielä tämän vuoden aikana :)

1 kommentti: