maanantai 9. huhtikuuta 2012

Nemon oma päivä :)

Olemme muutaman viikon aikana aloitelleet pikkuhiljaa pyöräilyä ja matkat ovat aina hieman pidentyneet. Tänä aamuna teimme sitten puolen tunnin lenkin ihanassa aurinkoisessa ilmassa :)
Mietin pitkään jaksanko lähteä Villähteelle mätsäriin, mutta kuopus välttämättä tahtoi kuvaamaan koiria niin pakkasimme kamat ja lähdimme. Tietysti en ollut varautunut ja ensimmäinen haaste oli löytää lihapullia, kävin kahdella R-kioskilla eikä kummassakaan ollu enkä ajatellut että Siwa voisi olla auki joten suuntasimme Renkomäen ABC:n kautta Villähteelle.
En ottanut kevythäkkiä ihan juuri sen takia että Nemon on pakko jaksaa käyttäytyä ja G:n oppeja käytettiin kehän ulkopuolellakin. 
Odottelua ihan rauhassa :)  Kuvannut poikani Samuli 6-v

Nemo seisoi todella hienosti ja itseäni hymyilytti kun kuulin kehänreunalta ihmettylyä kuinka tuo koira vaan seisoo vaikka tuomari kopeloi :)
Siinä Nemo seisoo ja katsoo minun kättä :) Kuvannut poikani Samuli 6-v
Nemo sai punaisen mutta ei sijoittunut punaisissa joten kohti kotia :)
Valitettavasti emme saaneet seuraa mätsäriin kun aikataulut eivät antaneet myöden mutta kyllä me Mari vielä treenataan, eiks je? :)
Alkuillasta otimme lenkille mukaan varikset ja tein Nemolle hakuruudun. Sopivaan vauhtiin eteni ruudussa ja teki laajaa hakua, hieman empi nostoissa mutta olen todennut Nemolle toimivaksi etten katso kun on variksella vaan joutuu itse tekemään päätöksen eikä hakea tukea minulta.



Hetki sitten vielä riehuimme tuossa omassa pihassa ja toki kamera mukana :)


Aluksi hieman vakavana ;)

Nemossa asuu pieni kelmi X)

Autan kesää, syön lunta!!!

Huuli mutrulla, nyt riittää!!!
Tämä päivä on täysin pyhitetty Nemon kanssa touhuamiseen :) Tuo on vaan niin ihana äijäke!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti