sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Kevättä rinnassa :)

Tällä viikolla tuntuu että olen herännyt talvihorroksesta! Jee!!!
Vähän myös täytynee hehkuttaa ke, to ja pe töitä ja sitten mulla alkaa kauan odotettu talviloma, eikös ala olee sellaiset hyvät lomakelit :)))
Olen alkanut kaipaamaan näyttelyitä ja miettimään minne oikein Nemon ilmottaisin. Itsellä vielä työkuviot ovat sen verran hankalat olleet ja minullahan on kolmen viikon välein viikonloppuna vapaata ja joskus sitä täytyy ihan perheellekin antaa sitä aikaa vaikka kuinka rakas tämä koiran kanssa harrastaminen onkin. Nämä on näitä tylsiä aikuisia valintoja jolloin joutunee ajattelemaan muitakin kuin vain itseään. Työkuvioihin on näillä näkymin tulossa muutos jos minä ja pomo ollaan samaa mieltä siitä tuuraanko äitiysloman vaiko en, se selvinnee varmaksi ehkä piakkoin. Muutoksena tulisi säännöllinen 6-14 työaika sekä joka toinen viikonloppuvapaa :)
Olemme hieman odottavalla kannalla, pääsemmekö luonnetestiin ja mejä-kokeeseen. Niin toivon, mutta asiahan ei ole minun käsissäni. Taipparit ovat myös meidän listalla :) 
Odottavalla kannalla olemme myös toisessakin asiassa, koska meidän perhe lisääntyy pienellä punaisella ;)
Huomenna olisi tarkoitus mennä mätsäriin testailemaan G:n oppeja ja toivon että saamme sinne myös seuraa komeista tolleripojista ja heidän todella ihanasta omistajasta :) Tästä ehkä hieman lähemmin!
Eilen luin JTO:ta, siihen vaan jäi koukkuun ja pitihän se kerralla lukea. Ajatuksia heräsi, mutta samalla oma kantani vahvistui siitä kuinka upeat tollerit meillä suomessa on :) Suosittelen lämpimästi jokaiselle, käykäähän lukemassa www.tollerit.fi sivustolta!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti