sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Treeniä.... Kranioo.... ja (?)

Aamu alkoi treenillä, olimme sopineet ystäväni Sannan kanssa että hyödynnetään varikset jotka menettävät siipensä.
Pussit mukaan ja metsään tiirailemaan hyvää paikkaa hakuruudulle. Löysimmekin oikein hyvän, hieman ylämäkeen olevan jossa oli puustoa sopivassa määrin. Todettiin että jos Sanna ja Iisa ottaa ensin että Nemo saa malttiharkkaa. Virhe. Iisa on ilmeisesti tekemässä juoksuja, ainakin Nemon nenän mukaan ja Iisa sitten pissasi ruutuun. Iisa teki kyllä hyvää hakua :)
Sitten oli Nemo, no voihan sentään. Nemo kuvitteli että tehtävän oli löytää ne Iisan pissat ja sitten karkumatka Iisan luokse. Pienen "puhuttelun" jälkeen sain Nemolle korvat taas käyttöön ja haetutin ainoastaan kolme varista, koska musta tuntu ettei oikeesti jaksa ja harkka olisi tarkoitus jättää siihen onnistumiseen. 
Toisaalta tää teki Nemolle oikeesti hyvää koska siellä ruudussa voi olla vaikka mitä hajuja ja siitä huolimatta olisi kyettävä toimimaan.
Tietysti lenkillä Nemo löysi ihanan lammikon ja lenkin jälkeen päätin että pesen tuon pojan kun on muutenkin jo niin likainen. Nyt on puhdas :)
Iltapäivällä olikin vuorossa matka Kangasalalle Lauran & Hassen kanssa. Outi teki toistamiseen Nemolle Kranio-hoidon ja kylläpä poika oli taas jumissa mutta Outi sai aukeamaan. Tiukimmat oli vasen etuosa ja oikea takaosa jossa joutui pitkään availemaan hermoratoja. Tämä on sellainen hoito jota en uskoisi jos mulle vaan kerrottaisiin, mutta näin kuinka Nemon hengitys kiihtyi kun oli jumi ja sitten oikein helpoittunut huokaus kun aukesi ja silloin saattoi silmätkin ummistua. Olisi kiva päästä myös itse koekaniiniksi ja kokea tämä. Näinhän se vaan menee että rakkaat ensin eli Nemo ;) Hasse koki myös muodonmuutoksen ja hetken aikaa näyttää taas jenkiltä ja minä ihaillen katson sitä trimmaamista, kuinka sujuvaa ja nopeaa. Naureskelin että mä trimmaan Nemon tassuja kauemmin kun Outi koko pennelin X)..... Kotimatka olikin ihan hervoton ja todisti että mun täytyy blondata hiukset sillä ollaan tavan blondeja.... OMG!!!
Pakko vähän vihjata, mä en osaa olla kohta enää hiljaa.... Mä en kestä tätä odottamista ja meinaan olla malttamaton. Ehkä jo kohta paljastan naamiksessa uuden perheenjäsenemme vanhemmat, tai sitten en ;) Koittakaapa ottaa musta selvää, oon meinaa tällä hetkellä hyvin väsynyt ja samalla jutut huononee mitä väsyneempi olen.....!

2 kommenttia:

 1. "Iisa on ilmeisesti tekemässä juoksuja".... Ja ne alkoi sitten illalla :D Nemon nenällä oli taas vaikutusta; edellisetkin alkoivat Nemon haistelujen jälkeen ;)

  terkuin,
  Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Nemo tietää ;) Ilmankos jätkä oli "hieman" kuutamolla.....
   Teidän kannalta kivasti pois alta ennen kesää :)

   Poista