keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Jännittää :)

Viimeinen postaus ennen suurta koitosta!

Jotenkin vieläkin hyvin epäuskoinen olo, olemmeko todella lähdössä?!?
Kait me ollaan, Kodan tavarat ovat pöydällä ja tässä pohdin että mitä kaikkea ottaa mukaan ja että kaikki varmasti tulee mukaan!
Tänään töissä jo kamut kyseli että jännittääkö, no ei mua vielä! No mutta nyt käytii eläinlääkärissä ottaa viimeinen ekinokkoosi tabut ja noi kamat tossa pöydällä, kyllä mua jännittää ihan pirusti!
Huomenna aamulla klo 3:45 olisi tarkoitus olla Lahdessa Renkomäen ABC:llä viemässä Kodaa Sannan kyytiin joka lähtee koirien huoltojoukkoihin automatkalle :) Siitä sitten reippaasti klo 5:00 töihin ja toivon että saisin otettua yhden ylityötunnin huomenna ja lähteä jo klo 12 kotiin nukkumaan!
Itse lähdemme lauantaina aamupäivällä lentäen koirien perässä Budaan mutta voinen sanoa että voi kauhistus, mun ensimmäinen lentokerta mutta onneksi mitä parhaassa seurassa! Muutenkin koko reissu sisältää hieman shoppailua ja ystävien seurasta nauttien :)
Omalla kohdalla reissun kohokohta on ehdottomasti se että tapaan Kodan isän Bodin ja hänen omistajansa Kathjelinin! Varmasti ainutlaatuinen tilanne ja toisaalta näen Bodin luonteen omin silmin. Vaikkakin isä ja poika ovatkin hyvin erinäköisiä mutta Mantan puheiden mukaan luonteeltansa taas samankaltaisia! Onhan se hienoa että poika kisaa junnuissa ja isukki veteraaneissa :)

Mutta ei kait mulla ole muuta, seuraava postaus lienee sisältäen reissukuulumiset :) Ihanaa!!!

Koda valmiina koitokseen :)


2 kommenttia:

 1. Värityskirja kainaloon ja menoksi ;) Matkalaukullinen seikkailuhenkeä mukaan.
  Turvallista matkaa. Tulkaa ehjänä kotiin!!! <3
  "Iskä-papalle" terkkuja.
  T. Pirjo ja Riko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytynee muistaa ottaa värityskirja mukaan etten päädy laulamaan Whitney Houstonia ;) seikkailuhenki pakattu, mutta kait ne loputkin pitäisi!
   Bodille välitetään rapsutukset ja Kathjelin saa jonkun muun muiston tapaamisestamme.
   PS.Koda kuiski että velitreffit pitäisi järjestää ;)

   Poista