torstai 18. huhtikuuta 2013

Taipparikurssin maasto-osuus, osa 1!

Tätä oltiin kauan odotettu, eilen alkoi taipparikurssin ensimmäinen maasto-osuus!
Töistä kotiin kiireen vilkkaan, ruoka tekeille perheelle. Sitten äkkiä lenkille, josta osa juostiin. Tarkoituksena ehkäistä kaikkea ylimääräistä sillä ettei ole suoraan vedetty autoon vaan saanut purkaa hieman energiaansa!
Luonnollisesti kaiken arkisen hoitaminen teetti sen että ylläri, mulle tuli kiire keretä ajoissa paikalle...
Kun on kiire niin silloin muisti tekee tepposet, olin muistavinaan että mun dammykassissa on mun pilli. Kokoontumispaikalla sitten tongin kassin ja eipä sitä löytynyt! Sanna onneksi sitten lainasi omaansa :)
Vuorossa oli alkujuttelu ja ryhmien jako, ryhmiä ei jaettu osaamisen perusteella vaan ihan perinteisellä neljä kouluttajaa ja luku neljään!
Suorituksia en nähnyt yhtään ennen meitä, matkaa autolta  harjoituspaikalle oli joten hyvissä ajoin hain Kodan paikalle. Tässä käytin hyväkseni aikaa, tein paikalla olo harjoitusta. Hieman seuraamista  ja sitten ihan vaan sitä perinteistä odottelua.  Tätä kesti vartista puoleen tuntiin ennen meidän vuoroa ja olin positiivisesti yllättynyt siitä Kodaksi maltillisesta odotuksesta :)
Vihdoin koitti meidän vuoro, perusnouto ensiksi eli vietiin yhdessä dammy, palattiin lähettämään koira!
Tämä meni hyvin ja dammy tuotiin käteen!
Sitten markkeeraus, tässä kohtaa Koda hieman kuumeni ja alkoi ääntelemään. Onneksi tajusin ettei meillä ole kiire minnekkään joten nousin lähetysasennosta perusasentoon ja Koda meni ilmeisesti sen verran hämilleen että lopetti vinkumisen joten palasin lähetysasentoon ja lähetin noutoon. Noudossa vauhti oli kiitettävää mutta meinasi jatkaa dammy suussa suoraan, mutta kerran korahdin ja Koda kääntyi tuomaan minulle aarteensa!
Teimme uudestaan, meni hieman paremmin kun edellinen ja jälleen dammy käteen! Kolmas kerta meni sitten parhaiten! Saimme kouluttajalta kehua hyvästä noutohalusta, perustottelevaisuudesta ja siitä että palauttaa kauniisti käteen. Olen siis jotain tehnyt oikein ;) Tietysti nyt karsitaan sitä että sen dammyn kanssa ei lähdetä MINNEKKÄÄN muualle kun mamman luokse ja siihen sain kokeilunarvoisen vinkin! Toisekseen jatketaan kantoharjoituksia sekä pitoharjoituksia :)

Siinä siis meidän ensimmäinen kurssikerta maastossa ja jäi kyllä todella hyvä fiilis :D

Koda ja Nemo on nyt trimmattu, tein pienen havoinnoivan "kuvasarjan"...

Kuvassa Kodan tassu :)


Kerrassaan ihana kuva niin järkevästä otuksesta! Ilo viedä tätä missikisoihin O.o , no päässä on puutteensa ;)

1 kommentti:

  1. Itsekin odotan kovasti maastotreenejä, kun alku karsinta meni hyvin Gittan kanssa ja omatoimitreenit on aina omatoimiset :-)

    VastaaPoista