sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Elämää...

Pikkuinen kettu Koda on nyt tässä pari kuukauden aika alkanut selkeesti miettimään, miten kengät on valmistettu ja miltä ne maistuu. Ensin minun lempi talvikenkäni, Salomonit jotka olen ostanut sinä talvena kun sain esikoiseni ja ollut lähes aina talvella jalassa ja eikä koskaan tarvinnut edes villasukkaa niihin. No eräänä vähemmän kauniina päivänä tulin töistä ja kenkä ja syyllinen vierekkäin! Syyllinen on niin helppo tietää koska eihän meillä aiemmin kenkiä ole tuhottu!!! Penteleen katti joka osaa aukoa ovet, joten oli ystävällisesti päästänyt Kodan kylppäriin jossa pääasiassa säilytän kenkiäni ihan käytännöllisyyden vuoksi koska kulen khh:n kautta koirien kanssa! No olipa syy ostaa uudet kengät, mutta en varmasti löydä yhtä hyviä ja lämpimiä! Sorrelit löysin joten ensi talvena testataan sitten!
Tässä vaiheessa ei vielä mitään, seuraavaksi isännän talvikengät sai kyytiä jolloin päätös että kylppäriin tulee kissanluukku ja ovenkahva käännetään niin ettei kissa sitä saa auki.
Sitten elettiinkin ihanan seesteistä aikaa ilman mitään, kunnes....
Eilen lapsukainen oli käymässä kylppärissä ja unohtanut oven auki ja sillä välin kelmi oli hakenut mun lempilenkkarit ja kerkesi aloittaa kantapään tuhoamisen :/ VOi mur sentään, no on mulla toiset jonka kanssa kävin sitten lenkillä ja ne ei kyl oo hyvät joten tänään kävin kärsimässä ja ostin uudet asicsit. Toivon että nämä korvaisi ne mun edelliset lempparit!

Koirat molemmat on madotettu ja ensi viikolla onkin sitten rokotusaika molemmille!
Eipä meille muuten, Lahti KV:tä odottellen ja taipparikurssin maasto osuuksia!
Ai niin ja ensi viikolla juhlitaan Haulikoita <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti