perjantai 1. maaliskuuta 2013

Loma lähenee loppuaan....

Tämä viikko ollaankin sitten lomailtu :)

Varsin mukavat kelit on ollut, aurinko paistanut eilistä poikkeusta lukuunottamatta. Pojat ovat nauttineet pitkistä lenkeistä ja suurimmaksi osaksi vapaana sillä nyt minulla on ollut aikaa suunnata metsään ja niille hiljaisimmille teille! Toisaalta nyt on päivätkin jo pitentyneet kummasti joten illallakin kerkiää treenaamaan ja lenkkeilemään ihan kivasti!
Tämän viikon ehdoton kohokohta näin koiraharrastusmielessä oli visiitti Tampereelle, kyläilimme siis Annin luona. Heitimme tunnin lenkin ja kuvailtiin hieman koiria ja sitten Anni pääsikin trimmaamaan Kodan! Kyllä siitä tuli taas siisti poika <3 Tämä tekee hyvää sillä Koda on hieman mamma riippuvainen yksilö ja aina toisten käsittely tekee hyvää :)

Koda 10kk

Koda, Viivi ja Donna

Eilen torstaina kävin siis vuorostani siistimässä Kodan veljen Mendelin näyttelykuntoon ja omasta mielestäni onnistuin siinä hyvin!
Näin siis veljekset korkkaavat junnukehän Kouvolassa :) Saas nähdä mitä Elena pitää ja kuitenkin hyviä kokemuksia mennään hakemaan. Suureen koiramäärään tottuminenkin on hyväksi ja yksi vaihe yhteiskuntakelpoisen koirakansalaisen kasvamisessa ;)

Tällä viikolla muuten ollaan todella ahkerasti harjoiteltu toisten koirien ohistamista. Meillä siis molemmat koirat toimii kuin unelma kun ovat yksin lenkillä joten pari viikkoa ollaan ahkerasti treenattu yhdessä niiden koirien ohistamista. Tähän asti on mennyt ihan ok, mutta sitten on riemu revennyt jos vastaan tuleva koira on alkanutkin haukkua niin oikein tuntuu että pojat keräävät toisistaan voimaa ja alkavat vasta haukunnan. Meillä ratkaisu on ollut ihan helppo, eli oma ennakoiminen on kaiken a ja o. Otan koirat lyhyeen hihnaan vierelleni ja todella rauhallisella äänellä sanon "mennään" toistan tätä sanaa kunnes ollaan ohitettu koira. Varmasti se oma rauhallisuus on se suurin tekijä miksi ollaan saatu tämä hyvin onnistumaan. Nyt viimeiset kerrat on mennyt niin että toinen koira haukkuu ja me kävellään ohi, JES! Nämä on näitä arjen pieniä riemuja jotka ovat paljon tärkeämpiä sillä arjen pitää sujua jotta elämä olisi mutkatonta.

Oho, tulipa taas kirjoitettua ;) Luultavasti palaan huomenna kirjoittemaan sitten miten Kouvolassa meille kävi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti