lauantai 2. maaliskuuta 2013

Kouvola RN

Tätä päivää olikin odotettu kauan!

Eilen sain puhelun, Anni joutui jättämään näyttelyn väliin. Illalla ei vielä ollut paniikkia ja tavaratkin kasasin aika myöhään.
Pari päivää sitten tein muikean ilmalennon ja illalla unohdin ottaa särkylääkkeen joten yöllä heräsin kipuun ja lääkettä napaan. No siinä odotellessa että lääke tehoaa ja saan uudestaan unenpäästä kiinni, iski ensimmäinen paniikki. Ennen herätystä kömmin jo sängystä ylös ja jännitys alkoi lisääntymään ja juuri ennen lähtöä sitten oksensin kerran jännityksen vuoksi. Matkalla sain jotenkin itseni kasattua ja paikan päällä sitten ihanien ihmisten kanssa juteltaessa hieman helpotti. 
Ihan kuin olisi ollut ekaa kertaa ja no tavallaan oltiinkin, mutta nyt onneksi tiesin mitä pitää tehdä :)
Junnut siis aloitti, 5 junnua ilmoitettu ja kaikki oli paikalla! Kodan veli Mendel oli myös paikalla ja upeasti seisoi arvostelun aikana, hienoa työtä Venla tehnyt pojan kanssa. Mendel sai EH:n eli hieman vielä pentumainen tuomarin makuun.  Mendel sijoittui luokassa 4:ksi :).... 
Koda esiintyi melko mallikkaasti, lihapullat toimivat kengurubensana Kodalle ;) Liikkeistä en osaa itse sanoa, pitäisi nähdä videoo ja sitä ei ole! Koda sai erinomaisen ja sijoittui 1:ksi saaden SA:n :) Toiseksi sijoittui Nitric Spin-Tin-Tin ja sai myös SA:n :)
Siinä sitten jännitettiin ja seurattiin muita luokkia, yhteensä 4 urosta saivat SA:n.


Repe~Grezagord`s Tulisuudelma PU1, Zaraja Remington~Koda PU2 :), Nitric Spin-Tin-Tin PU3 ja Vili~Grezagord`s Vili Vilperi PU4. Onnea kaikille :) Oli kyllä melkoinen skaba!!!!
Nyt on kyllä onnellinen olo ja todella hämmästynyt! Kyllä minä uskalsin eriä toivoa mutta kaikki muu oli kyllä niin plussaa....

Ai niin ja Kodan arvostelu:
Erinomainen tyyppi. Hyvä luusto, käpälät ja mittasuhteet. Ikäänsä erinomainen jäntevä runko. Sopivat kulmaukset ja hyvä kaula. Jo nyt maskuliinen pää, erinomainen pään mittasuhteet ja oikean asentoiset korvat. Intisiivinen väritys ja hyvä karvanlaatu. Liikkuu yhdensuuntaisesti. Erinomainen ponnekas askellus ja hyvä askelpituus. Ensiluokkainen esiintyminen.  PU2 & Serti, Tuomari Elena Ruskovaara

Kuvia lisäilen kun niitä käsiini jostain saan eli jos teillä on kuvia Kodasta niin pistäkee meilinä tulemaan ;) Olin meinaan laiska enkä ottanut omaa kameraa mukaan!

2 kommenttia: