lauantai 30. maaliskuuta 2013

Lankalauantai!

Että mä tykkään näistä pitkistä pyhistä ilman töitä :)

Tänään aamulenkille, virtaa hieman pois ;)
Tiedossa siis Riko-veljen meille tulo ja malttitreenit mielessä....
Käveltiin tuohon lähelle sellaiselle kivalle auratulle aukealle tien päässä, sopi siis hyvin meidän suunnitelmiin :)
Ensin Kodan kanssa, luoksetuloa damikujan läpi, tokalla kerralla meinas juosta damille mutta sitten muisti mitä olikaan tekemässä. Sitten pujoteltiin dameja ja samalla seuruutin. Tämä kun sujui, vein Kodan tolppaan kiinni. Sitten molemmat pojat odottelivat ja me Pirjon kanssa heiteltiin toisillemme dameja, aina silloin kun pojat olivat hiljaa. Tässä pointtina ettei aina heti pääse vaikka toinen koira tuodaankin jo pois.
Sitten olikin Rikon vuoro, samoja teki kun me!
Otin vielä Kodan, nyt lisättiin vielä damien keskellä istuminen paikoillaan :)
Riko teki sitten viellä Kodan jälkeen!
Oli oikein hyvänmielen-treeni ja tuli kyllä todettua kuinka se oma mieli vaikuttaa tekemiseen! Ehkä siis omistaja tarvitsee eniten sitä malttitreeniä ;)
Sitten käveltiin takaisin meille ja Nemo messiin pellolle lenkille... Pojat nautti täysin ja Riko ihannoi Nemoa täysin <3 Myös veljesten leikit olivat ihanaa katsottavaa ja aina jaksavat renuta keskenään ilman mitään kukkoilua! Sitten vielä keitettiin kahvit ja Koda ja Riko oli niin väsyneitä että makasivat jä vähän mähisivät ;)


Äsken pesin Kodan ja nyt yritetään saada karvat ojennukseen, toisaalta varmaan turha pesu kun huomenna mennään ihailemaan hevosenkakkakökkäreitä ;)
Huomiseen siis :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti