perjantai 29. maaliskuuta 2013

Hyvin pitkä perjantai!

Työstressi on painanut melkoisesti ja pääsiäinen sai varmaan aikaiseksi monta harmaata hiusta, samalla pukkaa jo vapun ennakot jotka piti tehdä tuossa! Huoh! Nyt ansaitusti 4 päivän vapaalla mitkä ei ole itsestään selvyys vaan kaksi edellistä pääsiäis lauantaita olen ollut töissä...
No niin, siis taas asiaan :)
Tänään heräsin pitkästä aikaa etten ollut yöllä herännyt miettimään työasioita. Aamukahvi ja vähän siivousta! Tänään oli vuorossa taas juoksupäivä, olen nyt pari viikkoa sitten aloitellut juoksuharrastusta. Matka on kokoajan pidentynyt mitä kerralla jaksaa juosta ja kylmä ilma tekee astmaatikolle ettei ihan henki kuljekkaan. Tänään juoksin melkein 2 kilsaa yhteen putkeen ja koirat nautti. Siinä ne jolkottelee vierellä :) sitten taas vähän kävelyä ja sitten taas juostiin, matkaa tuli 3½kilsaa ja about 3 kilsaa siitä juostiin :)
Sitten iltapäivällä sain idean, kamera pitkästä aikaan mukaan ja lenkille tuohon viereiselle pellolle ja metsään :) Pojat nautti täysin vapaana lenkkeilystä ja tunnin verran kuljettiin pellolla ja metsässä! Varsin ihanaa ja kiireetöntä!


Tässä vähän kuvia meidän tunnelmasta :)

Huomenna sitten saadaankin Riko-veli kylään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti