sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Turku KV

Eilen aamulla mietin, miksi, olenko ihan hullu?!? Kello soi ennen kuutta ja mukavasti "aamuvirkkuna" heräsin ennen kelloa (kiitos työn)....
Koirat pienelle lenkille, suihkuun ja kahvia pari kuppia :)
Vähän yli seitsämän lähdin ajelemaan ja onneksi auto oli tallissa niin ei tarvinut jäätyä, pakkasta kun oli mukavat -30 astetta!
Olin ajoissa paikalla ja sainkin Nemon häkille oikein mukavan rauhallisen paikan nurkasta :)
Nemo oli melkoisen vallattomalla tuulella ja tuntui hajut vievän poikaa!
Junnu-uroksia muistaakseni 2, nuoria 3 ja sitten avoimessa olikin tunkua kun 11 komeaa urosta kisasi :) Tuomarin ilmeestä ei voinut päätellä mitään, mistä piti ja mistä ei! Kävi koirat hyvin tarkasti läpi ja mittaili mittasuhteita, liikutti myös paljon!
Avoimessa luokassa tuli monta erinomaista ja mietin että ei varmasti ole meidän päivä- perus pessimisti ;)
Olin ihmeissäni kun neljä sijoittunutta oli valittu eli meidän Nemo, toinen Nemo eli H: Aurora Australis ja Banietta`s Maserati veljekset Vertti ja Foxi. Täytyy kyllä sanoa että olin varma toisen Nemon voittavan, tämä tuomari oli valinnut Nemon kesällä Ropiksi. Tiesin myös tuomarin pitäneen Maserateista :) Eli kova skaba oli! En muista edes milloin mua olisi näin jännittänyt, sanoin kehänlaidallakin että mun kädet tärisee hulluna.
Olin ällikällä lyöty, minun Urpå voitti luokan <3 Vertti tuli luokka kakkoseksi ja sai myös sa:n :)
Reetu kisasi yksin käyttöluokassa saaden erin & sa:n, sitten oliskin valioissa taas enemmän, valiot voitti komea Kuje ja toiseksi tuli Kamu joka myös sai sa:n. Veteraaneissa upeassa kunnossa oleva Cajo voitti ja sa sa:n :)
Loppujen lopuksi huomasin että meitä oli pu-kehässä 4 sijoittunutta, Nemo, Reetu, Kuje ja Cajo!
Tässä kohtaa jännitti taas niin vietävästi! En ymmärrä miten oman koiran kanssa jännittää niin mutta sitten kun esitän muiden niin eipä niin paljoa jännitä!
Cajo sijoitettiin 4:ksi, Kuje 3:ksi, sitten tuomari tuli vielä katsomaan Nemoa ja sitten Reetua. Näytti meille sijan kaksi, wuhuuuuu!!!! Reetu voitti urokset!
Huh sentään, meille tuli vara-Cacib joka vahvistunee Cacibiksi :)
Lähdimme lenkittämään poikia ja siinä kohtaa tajusin että saimme juuri hyvin tuon cacibin sillä ekasta cacibista on jo yli vuosi ja muutama kuukausi. Taipparit kun läpäistään, saa Nemo kolme etuliitettä ;)
Nyt siis hyvillä mielin jää Nemo kotiin kehistä :) Kyllä tietty jonnekin Nemokin pääsee sillä tykkää olla kehässä!
Kiitos siis ystävät eilisestä päivästä ja kaikista niistä onnitteluista, ne lämmitti mieltä kovasti <3 Onnea myös kaikille menestyneille ja erityisesti Minna, Alva oli todella kauniissa kunnossa ja esiintyi todella upeasti joten täysin ansaitsi tulla ROPiksi ja saaden  viimeisen sertin ja cacibinkin :) Ryhmässäkin kuuden parhaan joukkoon, WAU!


Nemon arvostelu:
Maskulin hane med fin sidsiluett. Maskulint huvud, bra propotioner, fina öron?. Kunde vara bättre vinklad i sin shuldra. Bra benstonume?. Utmäkt kropp. Kunde ha stavilare mellanhand. Röt sig med utmäkta steg från sidan. AVK1, SA, PU2, Vara-Cacib--->Cacib
Tuomari Ewa Nielsen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti