sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Koda 9kk

Tänään on taas yksi kohokohdista kun meidän pikkukettu saa mittariinsa tasan 9kk! Nyt voi vissiin todeta ns. pentuajan olevan ohi ja meillä onkin juniori <3
Mitä tähän 9kk on mahtunut :)
Ensinnäkin ensimmäinen jännitys oli että synnytys alkoi, sain tekstarin että ensimmäinen pentu on syntynyt ja se oli uros. Muistan olleeni Lahdessa shoppailemassa ja juuri Sinuhen kahvilassa ystävän kanssa :) Pienet tuuletukset ;) Sitten Manta ihanasti piti ajantasalla koko synnytyksen ajan!
Seuraava olikin sitten, kuka näistä pojista tulee meille ja sitä sitten odotettiin ja se tuntui iäisyydeltä....
Täytyy todeta että Manta valitsi kyllä juuri meille sopivan pennun :) Mä niin tykkään Kodan luonteesta, hyvin ihmisläheinen siis kirjaimellisesti! Luulee varmasti olevansa sylikoiran kokoinen sillä aina on tulossa syliin <3 Muutenkin hyvin läheisyyttä kaipaava, aina käpertyy Nemon viereen nukkumaan :)
Koda on miellyttämishaluinen ja on kontaktissa minuun! Tähän asti todella helppo koulutettava ja helposti motivoitava koska halu tehdä on suuri! Toisaalta toisen koiran kanssa on osannut ottaa paljon rennommin, me edetään hitaasti eikä hinkata toistoja niin että se maistuu puulta!
Toista koiraa ottaessani selkeesti olen tiennyt, mitä haluan tehdä joten jäänyt kaikki "turhat" kokeilut pois ja keskitytty olennaiseen!
Riista-intoa löytyy ja siitä olen mielissäni koska olen hieman hurahtanut nomen treenaamiseen! Mejää tullaan taas kokeilemaan keväällä joten katsotaan onko se yksi meidän lajeista.
Näyttelyt aloitamme sitten maaliskuussa Kouvolassa :)
Kiitos Manta tästä upeasta pakkauksesta, pienestä mysteerimiehestä <3

Kuvat räpsitty tänään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti