tiistai 18. syyskuuta 2012

Kuulumiset

Äh, mistä aloittaisin.
Nemo....
Nemon kanssa en ole nyt tehnyt mitään, en siis yhtään mitään! Tai no käyty lenkillä hihnassa, ei muuta!
Tarkoitus pitää nyt taukoa reilusti, treeniminen aloitetaan kun musta siltä taas tuntuu. Toisaalta Nemo osaa joten ei siitä ole kiinni. Kateus on se mitä nyt nostetaan ;) SNJ on seuraava missä Nemo nähdään, sen jälkeen taitaa tulla ulkomaan reissu joka on vahvasti suunnitteilla ja tietenkin haaveissa C.I.E!
Nemon loppuvuoden suunnitelmat on pyöriä näyttelykehässä muutamia kertoja.
Sitten Koda....
Koda nähdään parin viikon päästä Tampereen pentunäyttelyssä jonne lauantaille on ilmoitettu 11 tolleria ja tuomari vaihtui Tarja Hovilaan. Koda nähdään myös SNJ:n näyttelyssä jossa Haulikoita nähdään useampi :) Muista näyttelyistä en osaa vielä sanoa, tämä vuosihan me pyhitetään pentuluokassa ja saas nähä missä korkkaamme sitten ensivuonna junnuluokan!
Tänään viimeksi treenattiin linjaa, esikoispoika Matias oli dammynheittäjä. Koda on innokas noutaja ja todella työintoinen.Unohdin namit ja siitä huolimatta teki kuusi noutoa innokkaasti ja palkaksi riitti rapsutukset ja äärettömät kehut!
Kodan tapahtumakalenterissa on vielä pentutreffit tiedossa lokakuussa ja maastoista kiitän jo Sannaa valmiiksi. Saadaan tosi kivat maastot treffeille :)
Sain tänään myös tiedon että pääsimme Tokon alkeet kurssille, jonka järjestää VAU eli Villähteen agilityurheilijat.
Tälläistä meille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti