maanantai 20. elokuuta 2012

4kk

(c) Laura Suikkanen
Tänään Koda tasan 4kk :) Mittasin pojan säkänkorkeuden ja sain tulokseksi 40cm ja paino on varmasti siinä 10-11kg
Nyt en olekkaan jaksanut blogia päivittää pahemmin, mutta poikien la-su yövierailut sujuivat ilman suurempia, mitä nyt Nemo oli haukuttu tyhmäksi ;D, Nemo vaan taisi seota paikasta jossa oli tennispallot jatkuvasti saatavilla---> kotona on sellaista harvinaista herkkua! Tietysti Nemo ei ole paljon ollut pois kotoolta joten oli myös hieman stressannut, mutta hyvin oli viihtynyt tyttöjen seurassa. Koda taas oli nukahtanut sohvalle sunnuntaina kyläpaikassa jossa sitten saikin nukkua ne unet, no tietysti piti kotonakin moneen otteeseen kokeilla että jospa nyt saisin..... Kaikkein mukavinta oli kuitenkin hakea kun ihan näkyi ettei kumpikaan meinannut housuissaan pysyä kun olivat niin onnellisia :) Myös minulle sanottiin että voivat mennä toistekkin, eivät siis ihan kauheita voineet olla ;)
Tänään kävimme Kodan kanssa kahdestaan ystävälläni Lauralla, Kodaa alkuun jännitti kaikki ne 6 koiraa ja ainoastaan Hassen (jenkin) oli nähnyt aiemmin ja nyt sitten tuli Chihut ja Kessut tutuiksi.  2½ tuntia riehumista pihalla, mitä luksusta aidattu iso piha :) Myös räpsittiin seisotuskuvia ja tosiaan yllä on Lauran ottama kuva Kodasta!

Myös Kodan & Nemon omat sivut on päivitetty ja tein uuden sivun, uutiset 2012 jonne on tarkoitus lyhyesti kirjoittaa meidän kohokohdista :) Näillä näkymin luovun koko kotisivuista ja päivitän vain tätä blogia, tämä on niin helppo ja toisaalta myös osaan tätä käyttää jo ihan kivasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti