lauantai 7. heinäkuuta 2012

Karjaa KV

Aurinkoinen aamu alkoi aamukahvilla ja lenkillä..... Meilin kävin tarkistaa ja ylläri, tuomarinmuutos......!!!
Vähän ysin jälkeen hypättiin autoon ja ensimmäinen navigointi Hyvinkäälle josta nappasin Annin kyytiin rautatieasemalta. Hyvinkäällä alko epäillys että olemmekohan liian kesäisissä vaatteissa ja pikainen 10 minuutin shoppailutuokio ja mitä löytöjä ;)
No ei sitten kauaakaan ajettu kun alkoi se vesisade mutta onneksi näyttelypaikalle saavuttuamme ei enää satanut. Teltta pystyyn ja tavarat sinne....
Näytteluetteloa tutkiessamme, ahaa, suoraan avoinluokka ja Nemo ainoana paikalla....
Nemo esiintyi Annin kanssa todella upeasti ja ne liikkeet, parasta Nemoa :) Tuomari piti erin ja & sa:n verran ja itse valmistauduin sitten esittämään pu-kehässä.
Pu-kehässä Nemo esiintyi myös minun kanssa kivasti, ensin kaikki sa:n saaneet ympäri, sitten Nemo & Reetu juoksutettiin vierekkäin edes takaisin. Sitten Ramon PU1, Nemo PU2 ja Reetu PU3.... ONNEA KAIKILLE :)






Arvostelu:
Harmonischer Rüde von gutem Große. Kopf mit gutem Ausdruck . Gute Hals-Rückenlinie, korrekte Rüde. Ausreichend Brust. Ausreichend  gewinkelt. Sehr gute flüssiges Bewegung. 
Suomennos:
Hyvänkokoinen harmoninen uros. Hyväilmeinen pää. Hyvä kaula-selkälinja. Oikea ilme. 
Riittävä rinta. Erinomaisesti  kulmautunut. Erittäin hyvä kaunis liike/liikunta.
ERI/1, SA, PU2 & vara-cacib--->cacib Tuomari Phyllis Poduschka-Aigner, Itävalta


Kiitos Liisalle suomennoksesta :)
Sain myös kunnian esittää Rikun ja Helin Tiidan (Copperfox´s Snow Angel), Tiida on kaunis tyttönen jolla on minun mieleeni oleva ihana vallottava luonne! Harmikseni tuomari ei ollut ihan samaa mieltä kanssani Tiidan kauneudesta joten tuloksena EH/3..... Kiitos kovasti että sain esittää tyttönne :)
Vesisadekkin sitten lopuksi löysi meidät joten kastuimmekin sitten kuitenkin! Matkatuliaisina ostin Kodalle myös kansion tulevia koitoksia ajatellen kun se on niin helppo pitää kaikki oleellinen mukana.... 
Matka taittui kauheassa ruuhkassa körötellen 60:ä 80:n alueella, huoh!!!
Kiitos Anni jäälleen ihan kaikesta, olet todella taitava handleri ja mitä parhaimpia ystäviä :) Kiitos myös muille mahtavasta seurasta!!!!!


Kuvia löytyy TÄÄLTÄ!!!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti