torstai 10. toukokuuta 2012

Virpin porinoita ;)


Jouduin poistaa pennuista videon kun ei jostain syystä toiminutkaan, yritän tässä laittaa vaikka youtubeen tai jotain....
Eilen en jaksanut kirjotella blogiin kummemmin kun meillä oli todella jännä päivä. 
Päivä alkoi meidän kuopuksen Samulin kouluun tutustumisella ja siitä vein lapset mummolaan ja nokka kohti Keravaa katsomaan näitä söpöliinejä.
Oodi hoiti pentuja todella tunnollisesti mutta kaipasi myös rapsutteluja ja viileää parveketta. Pentujen tapaaminen oli kyllä varmistus siitä että tein oikean päätöksen.
Pennuille vein variksen siivet, jokaiselle oman ja jokainen perhe saa mukaansa sitten siiven :) Mulla niitä meinaa riittää ja muutama menee vielä jakoo ja itselle säästän pentua varten muutaman! 
Pentukurssia olen jo kysellyt ja hieman hankintoja tehnyt, eli autoon uusi häkki jossa sitten molemmille on omat "loossit". Olen kyllä hienosti malttanut mieleni etten älyttömästi ole törsännyt.
Nimikin pennulle on mietitty, oikeastaan jo päätetty ja myös olen saanut vaikuttaa myös tulevaan viralliseen nimeen :)
Myös olen mietinnässä ollut että jaksanko pennulle tehdä oman blogin vai liitänkö nämä ja kerron molempien kuulumiset tässä samassa?! Eli saa laittaa ehdottuksia miten mieluiten luette meidän tekemisiä :)
Nemon kanssa tämä kuukausi on aika tiivis harraste kuukausi ja vähän kaikkea on tiedossa joten varmasti saatte lukea joko epäonnistumisista tai riemun kiljahduksista ;)Also in English: We will have Nova Scotia Duck Tolling male puppy in June, Midsummer :) Breeder Manta Hokkanen Zaraja kennel. Sire: Alliance de la Vie Bluff's Poker "Bodi", dam: Hedera's Pandora's Box "Oodi".

2 kommenttia:

 1. Mä en ainakaan päässyt videota katsomaan! Ehkä joskus toiste! :)
  Ja mun mielestä lyö pojat samaan blogiin! :)
  Toivomme kuulevamme niitä Ilon kiljahduksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jouduin poistaa videon, ei tiedä mikä ongelma siinä nyt oli :( Monen tunnin lataus ihan turhaan!
   Miekin toivon niitä ilon kiljahduksia, mutta sithän sen näkee ;)

   Poista