lauantai 12. toukokuuta 2012

Tampere KV

Eilen suuntasin kohti Tamperetta, vein Nemon Annin huomaan sillä itsellä oli töitä lauantaina enkä siis saanut sitä vapaaksi niin jouduin keksimään B-suunnitelman. En saanut Nemolle kyytiä joten päädyttiin tähän ratkaisuun.
Nemo ei voinut kuulemma vastustaa Annin kauniita ja ihania jenkkityttöjä, voi tyttö parat!
En sitten pahemmin osaakkaan kertoa kun vain sen mitä olen kuullut eli Nemo liikkui todella hyvin. Uskon että kraniolla on ollut osansa että liikkeet on parantunut :)
Pitemmittä puheitta, arvostelu Janet Lobb, Kanada:
3-yeas old male, good size, good coat. Good top skull & earset, correctly pigmented. Well angulanted forequortecs, nice (splung?) hibs & depht, tailset is well placed. Toes out a bit going,I`d  like bit more bind of stiffle, shows good power, correct head. (carcage?) on move.
AVK1 & SA
Jokunen sana oli hieman epäselvä ja hih, hyvä turkki<--- omasta mielestä melko vähä karvainen kylläkin.
Todella tyytyväinen & onnellinen tuloksiin olen :) Kiitos Anni Nemon esittämisetä laatu-arvostelussa ja Marja PU-kehässä, olen todella kiitollinen  teille <3.
Reetu-isukki ROP & RYP3, ONNEA <3
Jokunen hetki palasin Lahdesta josta nappasin Nemon kyytiin, kyllä oli ikävä tuota hönelöä ja aamulla olin ihmeissäni kun aamutoimet ei mennyt niinkuin normaalisti, tuntuin etten osannut toimia!
Mutta nyt nukkumaan ja huomenna jatketaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti