sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Huh hellettä, Heinolassa....

Aamulla ahaa-elämys koska tiedossa oli ilman puolesta että Jussi tekee autotallin verhousta niin miepä sainkin ajatuksen :)
Yritin houkutella molempia lapsia mukaan mutta toinen halusi jäädä kotiin joten lähdettiin Matiaksen & Nemon kanssa Heinolaan mätsäriin jonka järjesti Itä-Hämeen Nuuskut.
Matias otti pientä harjoitusta ja totesi että haluaa Lapsi & Koira kisaan joten suostuin koska uskoin jo selviävän Nemon kanssa :)
Mätsärin tuomaroi ulkomuototuomari Kritiina Niemelä ja poikkeuksellisesti menimme enemmän näyttelyn tapaan. Eli koko luokka ensin kehään, juoksutus ja sitten jokainen yksitellen ja kun kaikki oli "arvosteltu&tutkittu", kaikki jälleen kehään josta tuomari sitten valitsi ensin 7 koiraa jatkoon, siitä vielä tiputti neljään sijoittuneeseen....
Ensin oli Matiaksen vuoro...
Odottavat vuoroaan :)

Kehässä hienossa yhteistyössä :)

Nemo seisoo tosi nätisti!

Matias & Nemo Lapsi & Koira kisan voittajat :)

Todella hienosti esiintyivät ja tuomari kehui että kaksi todella nuorta oli isojen koirien kanssa :) Olin myös itse todella ylpeä poikien menosta <3


Sitten jonkun ajan päästä olikin minun ja Nemon vuoro.
Hengailua....

Sitten mennään :)

Liikkeessä....
Sijoituttiin toiseksi :) 


Ei siis hullumpi reissu, multa saa tiedustella noit Pedigree ruokasäkkejä mitä saatiin kaksi. Voin lahjoittaa ne eteenpäin sillä Nemo ei syö kyseistä ruokaa vaan pysytään Acanassa ;)

1 kommentti:

  1. Onnea hienosta sijoituksesta! :) Mä taas mainostan, että jos ei muuta kotia ruokasäkeille ole löytynyt, niin eläinsuojeluyhdistykset ottavat varmasti aina mielellään ruokia lahjoituksina vastaan - menee hyvään tarkoitukseen :)

    VastaaPoista