tiistai 27. maaliskuuta 2012

Astetta kovempi....

Muutaman päivän levänneenä on alkanut ajatukset heräämään... Parasta että kurssilla oli ystäviä jonka kanssa jakaa heränneet ajatukset :)
Muutamat ovat kyselleet kurssin antia ja pyytäneet vinkkien jakoa, tässä ensimmäinen kompastuskivi..... Yritin miettiä mitä kertoa, mutta olen tullut siihen lopputulokseen että kyseinen kurssi pitää itse kokea. Jokainen tietysti voi matkia mitä ollaan opittu mutta se mitä Gerald opetti, miks näin teemme.... 
Suurimpana "yllätyksenä" tuli minulle kuinka kova Nemo on luonteeltaan, olen siis tiedostanut että ei kyseessä ole luonteen puolesta ihan helpoin vaan vaatii jatkuvaa kuria tai hyvin nopeasti koiran ottaa paikan perheen pomona. Itseäni voin syyttää tästä tällä hetkellä meille suurimmasta ongelmasta (ahtaat paikat missä paljon koiria), tuntuu että olen tehnyt itselleni helpoimman kautta kuten laittanut kevythäkkiin ja toisaalta siis vaan siirtänyt ongelmaa tulevaisuuteen. Älkää siis tehkö näin vaan ongelma kannattaa korjata heti jolloin se on paljon helpompaa... Takaraivossa kolkuttaa, mitä muut ajattelee. Tästä pitäisi oppia päästä pois sillä minähän koirani parhaiten tunnen (ehkä?) ja jokainen koira on yksilö ja se mikä toimii naapurin sesseen, ei tarkoita että toimiin meillä. 
Nyt sain vieläkin suuremman kimmokkeen, meidän siis Nemon on päästävä tänä vuonna luonnetestiin tai MH-kuvaukseen... Uskon vahvasti että oppisin taas jotain uutta Nemon luonteesta ja toisaalta pystyisin hyödyntämään sitä :)))


Sain tänään inspiksen aloittaa operaatio korvakarvat, herran juutas kun olenkin päästänyt ne reheväitymään. Kauhia homma jota joudun jatkamaan jonain toisena päivänä. Eihän meillä ole ollut kauneuskilpailuja joten saahan poika joskus olla villi ja vapaa, kirmata korvakarvat liehuen ;)
Tästä aloitetaan....
Nemolla koittaa jännä viikonloppu kun kaverin kaksi koiraa tulee viikonlopuksi hoitoon, saas nähä miten menee!

8 kommenttia:

  1. Kiva uudistus! :) Huomasitko muuten, että Hannakin lisäsi vielä myöhään eilen illalla omaan blogiinsa tassuja taustalle... Hauska sattuma!

    Terkuin Katri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      En muuten huomannut, mutta kävinpä heti tarkistamassa Peppin blogin ettei sentään samat tassut vaan hieman erillaiset :) Itseasiassa nyt huomasin noi ekaa kertaa tuolta taustakuvista ja ne mielestäni sopi hyvin kun itsellani on juuri neljä tuommoista tassua tatuoituna lapaan <3

      Poista
    2. En edes tiedä, mistä Hanna kuvan haki... Tuskin mistään valmiista - luulisin. Noi värikkäät tassut on myös tosi pirteät :)

      Katri

      Poista
    3. En ainakaan oo nähnyt tuommoisia tassuja mitä Peppin blogissa on ja ilmeisesti on mahdollisuus oma kuvakin taustaksi laittaa. En ole niin perehtynyt, aina olen valmiin löytänyt!

      Poista
  2. Moi Virpi!
    Mä täällä luen aika aktiivisesti sun blogia :) Nemo vaikuttaa loistokoiralta, tarvii varmaan tulla moikkaamaan teitä joku kerta näyttelyissä. Ollaan oltu samoissa paikoissa, mutta ei törmätty (ainakaan vielä:) Voih, mä tunne tätä juttua lukiessani pistoksen sydämessäni! Oma snautseri on sieltä kovimmasta päästä ja me käydään kaikenlaista vääntöä että johtajuus säilyisi, aina se ei ole kivaa tai helppoa. Välillä tuntuu et "onko tässä mitään järkeä", mutta sitten on taas hetki jolloin tuntee omasta rekusta suurta ylpeyttä. Paljon vaatii, mutta kyllä se antaakin ja itse olen tieni valinnut! :)
    Tulipas tästä nyt pitkä kommentti :)

    T.Kaisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Kaisa :)
      Nemo on loistokoira niin hyvässä kuin huonossa.... Ja kiva että tätä jaksaa joku käydä lukemassa, itselle tämä on ns. terapiaa ;)
      Lahti KV on meillä seuraava ja olettekohan te tulossa "kotinäyttelyyn"?
      Eihän tässä harrastuksessa aina olekkaan mitään järkeä mutta päivääkään en pois vaihtais vaikka tuntuukin että onko järkeä hakata "päätä seinään" ;) Teidän Alpo on kuvien perusteella todella komia herra, tänään taas facessa ihailin :)

      Poista
    2. Me jätetään Lahti väliin, karvan kasvatus menossa :) Mutta ajattelin tulla kyllä paikanpäälle muuten vaan!

      Poista
    3. Meillä onneksi Nemolla on melkein aina edes vähän karvaa ja alkaa jo näyttelykärpänen purra kun viimeksi ollaan oltu Turku KV:ssä, kesää odotellen :) Tietty tavoitteena MVA :)
      Mutta tuu ihmeessä piipahtamaan tollokehän laidalle, sieltä mut bongaa :)

      Poista