tiistai 6. joulukuuta 2011

Vuoden viimeinen....

Tänäkin vuonna suuntasimme itsenäisyyspäivää viettämään Tampereen ryhmänäyttelyyn, koiria oli ilmoitettu huimat 53kpl joista muutama sitten todellisuudessa puuttui.
Kehä oli jälleen todella pieni ja muhkurainen, koiralle varmasti epämiellyttävä ja handlerille haastava jotta saa koiran seisomaan suunnilleen tasaselle.


Nemon arvostelu:
Kookas, hieman korkean vaikutelman antava uros. Erittäin vahva oikeanmallinen pää. Hyvä ilme. Vahva kaula. syvä rintakehä. Antaa takakorkean vaikutelman johtuen puuttelisista polki-ja kinnerkulmauksista. Hyvä karvapeite. Vahva luusto. Hyvät liikkeet. AVO-EH

Nemon esiintymisessä on edetty hurjasti ja upeasti ukko jo jaksaa pönöttää :) Kehän laidalla käytös ei ollutkaan niin hyvää mutta siitä syytetään niitä kauniita naisia jotka Nemo olisi itselleen tahtonut ;) Etenkin Lotta-tyttö oli mieleen ja vaikka kuinka Lotta yritti sanoa EI niin minun lyhytmuistinen tolloherra muisti sen ehkä jopa viisi sekunttia ja jälleen uusi yritys että joko nyt..... 


Samalla kun vuoden viimeinen koitos on ohi, voisi laittaa vuoden pakettiin.
Sanoisinko tapahtumarikas vuosi :) Tapahtui enemmän kuin osasin toivoa ja samalla taisi kyllä tavoitteet täyttyä!!!
Päällimmäisenä on mejä, johon lähdimme täysin ummikkoina kokeeseen mukaan. Suureksi yllätykseksi Nemo ekassa kokeessa sai heti ykköstuloksen. Seuraava koekkin meni täysin yli odotusen ja pelkohan oli että kakkonen tulee kun ei osoittanut makauksia mutta nippa nappa ykkönen ja siirtyminen voittajaan kahdella kokeella. Voittajajälkikin ollaan jo käyty kokeilemassa nollan verran, kuumuus teki tepposet ja varmasti myös se että tuli koe liian nopeaan jotta ei ollutkaan Nemolla kiinnostusta jälkeen. Luottavaisin mielin ensi vuoteen ja kannustavaa palautetta olen tuomareilta saanut kuhan hieman ikää ja varmuutta tulee niin oiva jälkikoira löytyy tuosta minun jaloista.... Mejään liittyvät tavoitteet ensivuoteen jotta saataisiin se ensimmäinen ykköstulos voittajaluokassa :)
Taippareita kävimme kaksi kertaa kokeilemassa, ekalla kerralla Nemo suoriutui vesityöstä mutta sitten ei suostunut variksia minulle tuomaan. Toisella kertaa Vesityö onnistui, samoin hakuruutu josta toi minulle viisi varista, pupunkin jäljesti mutta ei tuonut sitä minulle. Tähän tavoitteena ensi vuoteen tietty läpäistä taipumuskoe joka toisi muutaman etuliitteen Nemon nimeen, kuten suomen ja eestin valio ;) Samalla täyttyisi myös näyttelypuolen haave, kisaaminen valioluokassa.
Tietysti olen niin pessimisti että tämän taipumuskokeen tavoite on loputon jollei ensi vuonna niin katsotaan kuinka monta kertaa sinne mennään kokeilemaan.
Näyttelyissä käytiin ja iloksi alkaa tämä vuosi olemaan painottunut erinomainen linjalle :) Myös muutama sijoittuminen PU-kehässä sekä rop ja vsp saatiin myös kokea. Annilla ja Nemolla oli todella onnistunut Viron reissu josta toivat potin kotiin ja todella onnellinen ja ylpeä olen Nemon ryhmäsijoittumisesta jossa oli tiukka ruotsalais tuomari, tämä on ehkä kerran elämässä tapahtumia ja se ruusuke sai näkyvän paikan olohuoneessamme. 
Omistaja kun saisi oman kisäjännityksen vähän laskemaan niin kovasti kiinnostaa ja ensi vuoden tavoitteeksi laitan tokokokeeseen osallistuminen tai BH-kokeeseen. Myös luonnetestiin tai MH-kuvaukseen ensi vuonna olisi tarkoitus mennä. Katsotaan nyt mitä teemme :)
Jos minun haaveet toteutuu, saa Nemo myös seuraa tänne viipottamaan ;)


Haluan kiittää Annia joka on tehnyt suuren työn esittämällä poikaa ja voinen sanoa että Anni on Nemolle maailman paras handleri <3 Marjaa myös haluan kiittää niistä lukemattomista neuvoista ja tsempityksistä <3 Ilo oli myös tavata Joona ja Peppi ja kovasti toivon myös muiden kuulumisia kuulevani. 2 kommenttia:

  1. Tsemppiä ensi vuodelle :-)
    Pitäisi itsekin tavoitteet taas laittaa.

    VastaaPoista
  2. Sitä samaa myös teille :) Harmittavaa että Tilda jäi tyhjäksi :(
    Joulun alla on mukava hetken miettiä mitä sitä tulikaan tehtyä ja mitä vuosi sitten on ollut haaveissa/tavoitteissa :)

    VastaaPoista