torstai 24. marraskuuta 2011

Siis wau :)))

Eilen kaivoin pakastimesta lokin ja varikset. Nemo oli sitä mieltä et tuo mun että yritti varastaa jäisen lokin pussista.
Tänään saimme sitten treeniseuraa josta olimme muutama viikko sitten sopinut ja kiva että aikataulut sopivat yksiin.
Aloitimme pienellä lenkillä jotta Nemot saivat päästellä höyryjä ja vähän tutustua toisiinsa. Vain muutaman kerran toinen pärähti että äläs tule liian iholle, muuten mentiin sulassa sovussa ja kilpaa merkkailtiin ;) Molemmat pojat sosiaalisia....
Ensin oli meidän Nemon vuoro, haku-ruudussa oli neljä varista ja yksi lokki. Elisalla oli myös yksi heittovaris. Lähetin Nemon hakuun ja voin sanoa että varmasti yksi niistä kerroista jolloin teki töitä todella nopeaan, nosti varikset ja lokin spontaanisti ja toi suoraviivaisesti ja mä olin että WAU. Nemo toi minulle neljä varista ja yhden lokin ja yksi varis jäi tarjoituksella ruutuun.
Sitten oli Elisan ja toisen Nemon (Hedera`s Aurora Australis) vuoro ja mukavan näköistä yhteistyötä sanoisinko :) Kateellisena katsoin kun Elisa paikalle tuli ja se seuraaminen :)
Sitten oli taas meidän Nemon vuoro, jälleen mieletön haku-into ja nenä kävi ja haetutin kolme varista ja yhden lokin......
Elisa ja Nemo teki taas vuorostaan ja nyt vähän pidenettiin heillä haku-aluetta ja nyt oli myös varis Nemolle tutumpi ja kauniit palautukset sivulle. Lopuksi vielä leikitin lokilla koska se oli Nemolle vieraampi ja leikin päätteeksi kauniisti kantoi sen Elisalle.
Viimeinen kerta jolloin meijän Nemo sitten tyhjensi ruudun ja lokki oli muuten eniten Nemon mieleen, viimeisellä kerralla kyllä huomasi että väsy jo painoi. Tästä ideana mulle saa kaupata fasaaneja jos jollain ylimääräisiä pakastimessa :)
Lopuksi vielä lenkkeilyä, Kiitos Elisa ja Nemo seurasta :)

Lämmittelyä :)

Nemo (H: Flaming Fairy & lokki
Elisa & Nemo (H: Aurora Australis) palauttaa varista

Nemo (H: Flaming Fairy & varis

Lenkin päätteksi Nemot elikäs H: Flaming Fairy & H: Aurora Australis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti