sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Tiivis tunnelma kuvaa tätä päivää ehkä parhaiten...

Aurinkoinen aamu ja hieman pakkasta. Taas kerran kiireen vilkkaan tavarat kasaan ja en, en ole oppinut pakkaamaan edellisenä päivänä vaikka tasan tietää mitä mukaan tulee. Ensimmäinen osoite oli Hyvinkäälle jossa otin kyytiin Annin ja siitä matka jatkui Lohjalle. Mukava keli ajella, mutta voin sanoa että vihoviimeinen tuo Hanko-väylä ja ne lukemattomat kamerat....
Meillä oli niin hyvä "palvelu" että meille varattiin häkille paikka isän ja sedän väliin. Paikalle saavuimme melko viime tipassa.
Järkytyksenä tuli minulle paikka joka käsittääkseni on tehty koiratapahtumille. Joten jos SNJ on ensi vuonna Lohjalla niin meidän et tarvitse osallistua, sen verran tuli ahdistus tuolla..........!

Kuva kertoo kehien pienuuden :/
 Tuomari oli hyvin mukavan oloinen ja pennuissa saivat tulla syliin temmeltämään, varmasti tuli mukava kokemus kehässä :)
Nemo oli varsin villillä tuulella ja melkein jo piilouduin että onko tuo mun koira, täysin vallaton....

Avoimen luokan urokset
Nemo kuitenkin jotenkin osasin käyttäytyä ja tuomari antoi erinomaisen ja sijoitti luokan neljänneksi joten täysin tyytyväisiä ollaan päivän tuloksiin :)
On the big side. Masculine head. Good neck and front. Nice body. Needs more angulation in hind quarters. Good coat. AVK 4 Tuomarina Bjarne Sörensen, Norja.

Nemo liikkeessä

Todellakin täysin Nemon näköinen arvostelu jokseenkin jäi hieman harmittamaan sillä tuomari tutki koiran todella tarkkaan niin olisin kuvitellut että arvostelu olisi ollut kattavampi.
Hieno päivä, hienojen koirien sekä mukavien koiranomistajien kanssa :) Onnittelut vielä kaikille menestyneille ja tuloksiin tyytyväisiin sillä näyttelyssä en taaskaan hoksanut tulla onnittelemaan joten ONNEA!
Erityisonnittelut Reetu-isälle joka ylsi PU2:ksi!

Kiitokset myös Elisalle joka myi minulle lokkeja joten Nemolla oli lokit kaverina kotiin tullessa. Mikä hienointa, sain kaikki viisi lokkia mahtumaan mun riistapakkaseen (josta saan kiittää tuota miestä, joka osti sen mulle autotalliin).... Mukavalta vaikuttaa tuo pakastin, sieltä löytyy muutamia pulloja verta, 10 varista, kaksi pupua ja nyt viisi lokkia joista kaksi jää minulle. Nemolle siis tiedossa treeniä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti