sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Arjen aherrusta......

Vähän muuttelin taas blogin ulkonäköä :) 


Maanantaina kävimme Nemon kanssa ystävälläni Lauralla testaamassa kävisikö heidän metallihäkki Nemolle lainaan ja onneksi Nemo mahtui siihen joten sekin ongelma ratkaistu. Samalla koiruudet saivat leikkiä ja temmeltää heidän aidatussa pihassa. 
Pieni näyttely "ähky" vaivaa omistajaa ja toisaalta onneksi meillä ei nyt tänä vuonna ole montaa koitosta ja nekin parhaimmassa seurassa :) Ehkä  joten myös piipahdetaan pienemmässä näyttelyssä kun kummi-tyttö (6v) kovasti odottaa joskus pääsevänsä ja leikkii kotonaan koiranäyttelyitä veljensä kanssa! Tänään aloittelin kirjoittaa juttua yleisesti koiranäyttelyistä, mutta jotenkin ei tule tekstiä..... 
Meillä on taas mukavan "hiljainen" aika meneillään ja melko vähän suunnitelmia :) 
Tämä tulee ihan hyvään saumaan, ne joiden kanssa olen paljon tekemissä tietää syyn miksi ehkä en tällä hetkellä niin paljoa jaksa. Onneksi on enää viikko töitä ja sitten olisi viikon loma :)
Ajatuksena olisi että jos yhden jäljen vielä tekisi ennen talven tuloa ja sitten  jätettäis asiat hautumaan kevääseen. Pientä treeniä ollaan tehdy dammyllä johon olen kääräissyt kaverilta lainaksi saadun kanin karvan.... Se on vieläkin Nemosta ihan liian kiva joten treeni on ollut mahdollisimman vähän kierroksia nostavaa.
Pitkä tauko tokoon on palauttanut jälleen ohjaajalle mielenkiinnon ja Nemollakin on parempi motivaatio tehdä!
Lenkkeilty ollaan ja "harmikseni" Nemoa ei laisinkaan haittaa nämä ilmat joten lenkit tehdään satoi tai paistoi ;) Pyöräily on kuulunut pari kertaa viikossa ohjelmaamme ja selvästi Nemon selkälinja on parantunut ja tietty lihakset :)
<3


Nemo omalla paikallaan päivystämässä kaikki ohikulkijat sekä pihaan tulevat ;)




Sitten vielä äänestämään Nemon kuvaa jos toiveissa saada tänne ja kotisivuille parempia kuvia ;) http://www.nrj.fi/kilpailu/rajala-kuvakilpailu/?s=fb&id=2156





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti