tiistai 28. kesäkuuta 2011


Kaksi possua?


Vesipeto?

Vaiko ihan vesihirviö?

Kunnon syöksähdys

<3
Kyllä vain ollaan nautittu olostamme ja saaneet tällä viikolla lenkkiseuraa jo pariin otteeseen....
Sen verran muutosta että ruoka meni meillä vaihtoon, ihan sen vuoksi kun ei Nemolle maistunut enää. Royal Canin Adult Maxista siirryimme Acana Sport & Agility ruokaan. Ei tähän mennessä ainakaan ole tullut vatsaoireita yms. Toisekseen tutkin hieman ruokia ja totesin Acanan sisältävän enemmän rasvaa, on lihapitoisempi eikä lisäaineita. Nemolla myös tassut säännöllisen epäsäännöllisesti aukeaa kun poika niitä jäytää joten katsotaan tuleeko muutosta. Barffaus kiinnostaisi, mutta tällä hetkellä ei ole mahdollisuutta hamstrata mitään pakkaseen. Täytynee miettiä ehkäpä sitten kun autotallin pakastin saadaan käyttöön (ellei linnut ja puput valtaa sitä täysin)....!

Täytynee todeta että huokaisen että kesäkuu on kohta ohi ja kohta taas mennään ;) Tavoitteena tietenkin olisi että se viimeinen meille suotaisi ja tietty täytysi ulkoiluttaa myös variksia ja pupua......
Tälle kesälle on niin paljon kaikkea kivaa odottettavana kuten odotan että näkisin Nemon sisaruksia vaikkapa näyttelyissä, Toller Show kun viime vuonna sattui samalle päivälle kummipojan ristiäiset ja muutama muu juttu ;)))))

2 kommenttia:

  1. Moikka!

    Jes! Me saatiin todella pikaisesti vastaus - olemme päässeen Salon Seudun Noutajien MEJÄ-kokeeseen nyt syksyllä. Miten tuo Virroilla oleva MEJÄ-koe? Onko sulla tai Marjalla aikomusta mennä? Ajattelin vain, että sen ilmo alkaa ensi viikolla. Sitten jos sinne päästäisiin, niin olisi vielä kaksi koetta tämän vuoden puolella! Heinolan näyttely jäi päälimmäiseksi vaikuttamaan lupaavimmilta, johon osallistumme. Minun täytyy vain pyytää apua trimmaus/näyttelykunnon valmistelusta ja vinkit esittämiseen!

    Joona

    VastaaPoista
  2. Moikka!
    Vastasinkin yksityisesti ;)
    Kysy vaan jos jotain tulee vielä mieleen :))))

    VastaaPoista