sunnuntai 8. toukokuuta 2011

......

Tänään suuntasimme aamusta Tampere KV:hen ja matkaseurana esikoispoika Matias.

Arvostelu: NUO-ERI NUK1, SA
Correct bite. Very typical. Solid bone. Long shoulder. Good thorax. Not solid topline. Good color and coat. Very typical movent.
In BM-competion---> Not so fluid movement
Vapaa suomennos:
Oikea purenta. Hyvin tyypillinen. Vahva luusto. Pitkä lapa. Hyvä kaula. Selkälinja ei ole kiinteä. Hyvin tyypillinen liikkunta.
PU-kehässä liikkuminen ei niin sujuvaa jonka vuoksi hävisi luokan kakkoselle.

No niin no, tuohan sen jo kertookin.... Anni siis esitti laatu-arvostelussa ja hienosti meni ja olin että wau.... Annille suuret kiitokset jälleen upeasta työstä tuon hönelön kanssa :)
Itse sitten PU-kehään joka ei sitten mennyt yhtään niin hyvin, kauhea paniikki kun huomasin että meitä jo kuulutellaan ja koira matkaan, no namit jäi ja sitten vinkkasin kaverille että namia. Jotenkin kaikki meni pieleen ja enhän sitten saanut Nemoa liikkumaan kunnolla jolloin meidät käteltiin ekana pihalle jolloin meidän luokassa toiseksi sijoittunut sijoittui PU-kehässä.... . Kyllä voin suoraan sanoa että harmitti ja lähinnä se oma tunarointi. Varmasti on kehänlaidalla kova supatus eikä moni sitten kehdannut tulla suoraan minulta kyselemään.... Anni esitti Nemon isän Reetun PU-kehässä ja hienostihan se isukki pärjäsi sijoittuen PU1 ja loppujen lopuksi VSP:ksi.
Kasvattajaryhmä esitettiin (Go For It, Aurora Australis, Flaming Fairy ja Esprit De Corps) ja varsin lyhyehkö arvostelu tuli, mutta pääasiana samantyyppisiä uroksia :) Joten Minnalle tulisiasina KP, Onnea :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti