maanantai 24. maaliskuuta 2014

Latvian Voittaja -14..... C.I.E.....

Torstai-iltana Ninni & co saapui meille. Saimme kätevästi auton pakattua jo valmiiksi. Perjantaina startattiin ennen kasia kohti satamaa. Meidän epäonneksi tuuli oli aika kauhea ja laiva keikkui todella paljon. Onneksi korista ei huomannut että olisivat kärsineet keikkuvasta menosta!
Tallinnasta suunnaksi Riika.....
Perillä tajusimme olevamme ihan keskustassa, hotellilla olimme varanneet vartioidun parkin autolle. Hotelli oli positiivinen ylläri. Todella tilava, rauhallinen ja kahden korttelin päässä oli puisto.
Kylppärissä kelpas koiria pestä :D

Mun ja Lauran "makkari"

Ninnin huone

Team kerjäläiset

Tää hotellissä elo on rankkaa ;)


Lauantaina oli Voittaja-näyttely, meillä oli virolainen Helinä Simberg joka oli tiukka täti. Koda oli PU1 & ja sai myös sertin ja Cacibin. Nemo sai sileän Erin.
Rop kehään saimme vastaan ihanaisen mummokoira Ellin jonka tittelirivistö on hyvin vakuuttava, mielessäni että nyt mummo pääsee tuplasti isoon kehään ;) Yllätyksekseni meille ojennettiin Rop-ruusuke. Siinä sitten odotettiin ryhmäkehää jonka alkamiseen tuntui iäisyys ja saatika ennen kuin 8 ryhmä tulee ties minkä esitysten jne jälkeen. Kokoama kehässä totesin että turhareissu, tuomari vain vilaisi ja vetäisi häntää, juu, on sillä häntä :D kun taas muutaman koiran sieltä kopeloi kunnolla ja kappas, ne sijoittuikin :D ja tosiaan kokoamassa ei liikuttanut ollenkaan! 
Koda

Nemo

Rop Koda- Vsp Elli

Ryhmäkehässä

Puoli kasin jälkeen päästiin lähtee hotellille jonne onneksi oli vain 5 minsan ajo! Koirat ulkoilemaan jne ja lopuksi lähdimme etsimään ruokapaikkaa ja päädyimme pizzalle! 

Sunnuntaina olikin sitten tollereilla Otakar Vondrous. Tällä kertaa Koda jäi pois kehästä, kehä alkoi odotettua aiemmin koska kaikki koirat oli paikalla :D
Siinä sitten seisotin Nemoa, siellä kun ei näytetä mitään vaan mutulla mennään, lopuksi kehis kysyy voiko ottaa sertin vastaan :D Mä en saanu mitään sanottua vaan nyökkäilin vaan! Sitten päädyin Railin kanssa kehään pn kisaan, Elli voitti tämän ja äkkiä taas koiran vaihto ja Nemo kehään. Kerta ympäri ja kätteli Ninniä ensin ja sitten vasta meitä, oltiin että hyvä, mummosta tuli rop kunnes tuomari haki "ruusukkeet" ja antoi ropin meille :D ELi kiva tulos saldo :) Kodaa voi tituleerata JMV-13 LVV-14 Zaraja Remington ja Nemoa C.I.E Hedera`s Flaming Fairy
Kuvia ei valitettavasti sunnuntailta ole koska käsiparit loppui kesken. 

Kehien päätyttyä lähdimme ajelemaan Tallinnaan!
Onneksi meno oli tasaisempaa tällä kertaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti