maanantai 22. heinäkuuta 2013

Meitä ei ole tehty sokerista....

Olen unohtanut parista treenistä kirjoitella mutta eipä mitään...
Hypätään siis suoraan tähän päivään!
Eilen otin varikset ja lokin sulamaan. Tänään sitten saimme Kodan Riko-veljen ja Pirjon meidän kanssa treenaamaan!
Ensin otettiin markkeerausheitot variksella ja siinä välissä ojan ylitys! Oja toi kivan haasteen pojille ja hienosti hyppäsivät yli eikä lähtenyt etsimään toista helpompaa reittiä!
Sitten vesityö, Nemo oli minun pojista ekana ja vitsit sen otetta lokista. Nosti päätään huolella jotta saa lokin rinnasta tukevan otteen ja myös vaadin kantamaan rannassa sillä Nemo ei pidä lokin kantamisesta maalla! Otin myös Nemon kanssa tokoa myös aina välillä tiellä odotellessamme.
Koda oli taas ihana, se hyppää veteen juuri siitä kohdasta mistä lähetän vaikka vieressä olisi ollut helpompikin kohta ja ui suoraan samasta kohdasta ylös. "Ranta" oli sellainen suolautta, joka on todella haastellinen sillä nouseminen vedestä on hyvin vaikeaa koska lautta "antaa myöden"... Itsellä myös on haaste koska nopeita liikkeitä ei voi vain tehdä!
Sitten hakuruutu, Koda löytää nopeaan mutta ottaa aika pinnallisen otteen joten helposti saattaa tipauttaa. Kodan työskentelyä on kuitenkin aina ilo katsoa koska tekee töitä tasaisen varmasti!
Sitten Nemo, se yllättäjä <3 Vitsit vie sitä intoa, varikset löytyvät helposti ja ekan variksen jälkeen otteet vaan paranivat ja kaunis syvä ote variksesta! Voi kun vaan saisin Nemolle nimenomaa tuota tasaista suorittamista! 
Mutta siis todella mukava treeni molempien poikien kanssa :)
Sinänsä ihana huomata että molemmat koirat on siinä pisteessä että taippareihin voisi mennä, mutta katsotaan nyt mitä päätän!
Valitettavasti kuvia ei tältä päivältä ole kun en muistanut kameraa ottaa ja no eipä sitä olis sateessa viittiny käyttääkkään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti