lauantai 15. kesäkuuta 2013

Tuulinen kaupunki, nimeltänsä Kotka....

Onneksi kehä alkoikin tänään kivasti vasta iltapäivällä joten kerettiin aamulla käymään yli 5kilsan lenkillä ja muutenkin laittaa kaikki rauhassa valmiiksi!
Sen tiesin että Kodan veli Repe tulee paikalle ja Oodi-äitee Mantan kanssa. Ilmotettuja koiria muistaakseni 11 ja kaikki olivat paikalla. 4 urosta ja loput narttuja...
Koda esiintyi kivasti mun kanssa, en muista koska olisi noin kivasti mennyt! Itse kun en niin tykkää näitä omia esittää vaikka mieluusti menen muiden kanssa kehään!
Tulokset olivat todella upeat, Koda PU2 & Serti ja ansaitusti hävittiin komealle Jedille joka oli todella hyvässä kunnossa & karvassa, Onnea Mia :)
Tuomari jakoi laajalla skaalalla, nartuissa sitten pääsin esittämään G: Ällistyttvän Nätti elikä  Mimmin, Mimmi voitti luokan saaden SA:n. PN -kehässä kisasi 4 koiraa, Bitti PN1 & Cacib, Oodi PN2 & Va-Cacib, Mimmi PN3 & Serti ja neljäs olikin vetsku. Luetteloa mulla ei jälleen kerran ole joten muita tuloksia mulla ei sen kummin ole! 6 SA:ta jaettiin siis yhteensä....
Kiitos kaikille seurasta ja kiitos Maarit että luotit Mimmin käsiini :)

Kuvia löytyy meidän Galleriasta, http://virpilaaksonen.kuvat.fi/kuvat/Dog+Shows+2013/Kotka+KV/
Olisin kiitollien jos kävisitte nimeämässä koirianne kuvien kohdalle, sitten niitä olisi kivempi selailla :)


Arvostelu:
Good type. Shown in exellent condition. Short couple. Good drive, good reach. Excellent dog.
Tuomari Jean-Louis Blais, Canada.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti