sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Orivesi KR

Eilen olimme Orivedellä :)
Hyvin helteinen päivä, meille oli onneksi telttapaikat joten koirien ei kuumuudesta tarvinnut pahemmin kärsiä ja olin ottanut mukaan vielä Hurtan viilennysloimen :)
Koda oli ainoa junnu, Pekka tuntui tykkäävän kovasti.
Koda esiintyi melko mallikkaasti, mutta nyt korostui se ihmiseen tuijottaminen jolloin etuliikkeet kärsi siitä. No tähän ongelmaan tuo vastauksen vain ikä joten ei huolen häivää :) Myös karva on tipahtanut tässä kesän mittaan  jonnekin?!?
Anni esitti laatu-arvostelussa ja sitä menoa on ilo katsoa. Toisin kuin itse sitten menin pu-kehään ja no omia kun en saa liikkumaan kauniisti! Pekallahan on tapana kertoa miksi päätyy järjestykseen ja meille todettiin että ikä oli se mikä ratkaisi meidän sijoituksen :)
Tähän todetakoon että on tuo aikamoisen junnun näköinen vielä ja taidetaan pysyä junnuissa niin kauan kunnes meidät sieltä potkitaan pihalle ;) Muutenkin harkitsen että kohta jäädään kotiin hetkeks kasvattamaan turkkia, tää on mulle ihan uusi juttu koska Nemolla on aina sellainen karva ettei ole tarvinut miettiä karvatilannetta. Tämän herran kanssa taitaa olla toisin ainakin nyt kun on vielä junnu ja ei ole saanut aikuista massaa ja jäntevyyttä.Arvostelu:
Lupaava nuori uros jolla todella kaunis pää. Kauniit silmät ja oikein asettuneet korvat. Hyvä etuosa. Hieman luisu lantio. Karvapeite ei tänään parhaimmillaan, peitinkarva hieman pehmeä. Hieno pitkä häntä. Lihaskunto tulee myöhemmin, liikkeet sen takia hieman vallattomat, mutta askelpituus hyvä.
ERI1, SA, PU4 & Vara-Serti
Tuomarina Pekka Teini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti