sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Treenin täyteinen viikonloppu :)

Vihdoin saan aikaiseksi kirjoittaa :)

Meillä on siis ollut varsin kiva koiramainen viikonloppu!
Perjantaina minulle tuli pupu toimitus, Koda pääsi hieman tekemään tuttavuutta pupunkanssa ja minä pääsin hieman opastamaan näyttelyseisotusta jne.
Sitten vielä otin molemmille koirille eteenlähetyksen jossa siis pupu, Kodalla oli hieman haastetta pupun suuren koon vuoksi ja Nemo tyypilliseen tapaan hieman ihmetteli että miten mä tän suuhuni laitan!

Lauantaina sitten saimmekin Kodan velipoikia kaksi tänne treenailemaan, paikan miettiminen oli haaste sillä lunta oli juuri kuluvalla viikolla tullut enemmän kuin tarpeeksi!
Onneksi sitten keksin paikan jonne kävelimme tästä meiltä.... Paikalle tuli siis Riko ja Mendel :)
Talvi kun tuo oman haasteensa mutta omat hyvätkin puolensa, elikäs treeninä linjaa....
Koda toimi omaan tyypilliseen tapaan, hyvin varmasti ja innokkaasti. Dammy tulee syliin, siis kirjaimellisesti. Vaikeutimme Kodalle myös treeniä, olemme siis aiemmin tehty että Koda näkee kun dammy tipahtaa. Nyt parin normi toiston jälkeen se dammy laitettiin se sinne valmiiksi ja sitten taas lähetin eteen :) Tosi hyvin toimi ja tajusi, joten kyllä se ETEEN on tainnut jäädä päähän jollakin asteella ;)
Nemo oli taas oma hömelö itsensä mutta dammyt tuli mulle, Nemo saa nyt kyllä eniten keskittyä malttiin ja niiden korvien mukaan tuloon treeneihin. Nemolle olen alkanut ottaa seuruuta ennen treeniä jolla saan keskittymään minuun ja tosiaan mielen oikealle tajuudelle!
Rikolla ja Mendelillä sujui treeni myös hienosti :)
Lopuksi sitten vielä tutustumista pupuun meillä :) Koda oli taas intopinkeenä, hulluna superpallona kun näki herra pupun ;)



Tänään sitten taas treenattiin =D
Vuorostaan Järvikylässä Sannan, Iisan ja Peppin. Tällä kertaa vain junnut treenas. Koda treenas jälleen linjaa, matkaa oli reilusti. Kodalle tehtiin taas vaikeutetusti ja hienosti meni! Koda jaksaa usean toiston ja palkaksi riittää se että saa tehdä mulle töitä, i like :)
Peppin työskentelyä taas sain ihailla ja kyllä tuollainen käyttö labbis olisi kyllä varsin kiva nome-koira ;) No mutta pitäydyn siis kuitenkin näissä punaisissa!
Pupuakin taas näytettiin eli kolmen päivän tehotreeni pupun kanssa ;)

Innolla siis odotan mitä ensi viikolla taas keksitään =D Ai niin, kuukauden päästä olisi Kodan eka näyttelym jaiks :)

1 kommentti: