keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Joskus on helppoo olla onnellinen ;)

Tänään sain idean, teki mieli treenaa mutta ei tietenkään yksin! Puhelu Sannalle joka innostuikin asiasta heti :)

Tällä kertaa teimmekin isoille ensin, pienet sai kerätä vähän kierroksia autoissa odotellen.
Teimme hakuruudun samaan kohtaa missä sunnuntainakin treenattiin, merkitkin oli valmiina ja polut.
Nemo saikin haasteen, sellaisen mitä ei olla aiemmin tehty. Nemo ja Iisa otettiin autosta, lähetettiin hakuun vuorotellen. Nemolla oli hieman haastetta kestää tämä että Iisa hakikin! Nemon työskentelyä oli ilo katsoa ja teki laajaa hakua käyttäen hienosti nenäänsä. Viidennen kohdalla oli jo haaste, se oli ruudun vika dammy ja tietty meillä ei ollut ihan selvillä missä se tarkalleen on joten Nemo joutui itse selvitymään. Aikansa etsittyään se sieltä hienosti tuli. Molemmmat siis haki viisi dammyä ruudusta:)
Tyytyväisin mielin siis jatkettiin!

Koda sitten vuoroon, dameja laitoimme jälleen sen 10 kpl:tta. Koda oli ihan liekeissä, se into ja halu tehdä. Teki hyvää työtä, laajaa hakua. Dammyt tuli minulle käteen. Valitettavasti nyt se myös tapahtui ensimmäistä kertaa, pentele vaihtoi dammyä :O.... Koda siis haki yhteensä 5 dammyä ja selvästi olisi vielä jaksanut enemmänkin, mutta pitihän meidän jättää Peppille hommia koska pimeä alkoi tulla. Saimme siis treenattua valoisan aikaan, ihanaa huomata että valoa riitää jo yllättävän myöhään :)

Treeni sujui siis kaikinpuolin erinomaisesti ja kyllä täytyy sanoa että on kiva polte treenata nomea!

Koda pikkuinen täyttikin tänään 10 kk, miten tämä aika onkaan näin mennyt! Vastahan se oli pikkuine pallero... Nyt jo kuumotellaan, reilu viikon päästä sitten Koda korkkaa junnukehän ja tollereitahan on ilmoitettu huimat 42 ja pentujakin oli 13. Onneksi ei tullut tuomarinmuutosta sillä olen kuullut Elena Ruskovaarasta paljon hyvää ja etenkin miten hän kohtelee koiraa joten varmasti hyvä kokemus Kodalle! Pentutreffejäkin tässä odotellaan, ne onkin jo lauantaina :)

Koirarintamalle muutenkin kuuluu hyvää ja poikien yhteiselo on edelleen yhtä mutkatonta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti