perjantai 14. joulukuuta 2012

Vuosi pakettiin!

Nemo:

Mistähän sitä aloittaisi?!?
No aloitetaan mejästä, tämän vuoden tavoitteet eivät valittetavasti täyttyneet :/ Ainoastaan kävimme yhden nollan hakemassa ja sitten jo oma kiinnostus tälle kesälle hiipui... Joten tämän siirrän ensi vuoden tavoitteeseen, eli ykköstulos voittajaluokassa! Ensi keväänä taas katotaan mikä on Nemon jäljestysinto!
Sitten toinen....
Taipparit, no tämäkin siirtyy ensi vuodelle! Kuitenkin hyvänä kokemuksena kevään ne ekat taipparit josta olisi tullut todella upea arvostelu ja Nemo toimi aivan kuin unelma (jos sitä kanin päälle kusemista ei lasketa).... Ei siis tullut etuliitteitä ja vallan uusia ongelmia vaan kerääntyi! Sitkeänä ihmisenä mennään ainakin viides kerta ensi vuonna yrittämään! Tää on laji joka kiehtoo hyvin sairaalla tavalla koska Nemon kanssa ei yhtään tiedä etukäteen miten treeni/koe menee!
Eli saldona kaksi pieleen mennyttä tavoitetta....!
Tälläinen kisajännittäjä sai aikaiseksi osallistua tokokokeeseen vaikka sieltä ei tulosta saatukkaan, itselle siis yksi saavutus! Eli jes, yksi tavoite täyttyi ;)
Ilmoitin myös Nemon MH-kuvaukseen ja saimme sieltä paikankin :) Hyvin Nemon tyyppinen tulos tuli, tietysti ihmetystä aiheutti ettei lähtenyt sen vieheen perään! Toinenkin tavoite täyttyi!!!
Näyttelyt, tämä oli se mistä tulikin yllättäen kolme vara-cacibia jotka kaikki sitten ajan kanssa muuttuvat cacibeiksi :) Tänä vuonna tuli käytyä 9 näyttelyssä, jokaisesta erinomainen, 8 luokkasijoitusta, 7 SA:ta, 4 PU2 sijoitusta ja sitten tosiaan noi vara-cacibit :) Eli täytyy sanoa että olen todella tyytyväinen ja isoin kiitos kuuluu meidän luottohandlerille Annille! Nemosta on kuoriutunut varsin näyttävä showkoira joka nauttii näyttelyistä, liikkeet ovat varmasti ne joilla Nemo pärjää. Rakenteessa kun on selkeitä puutteita! Näyttelyihin ei ole sen kummemin tavoitteita, Nemolle on suunnitteilla yksi ulkomaan reissu ja sieltä tietenkin tavoitteena cacib ja samalla siis c.i.e/c.i.b-titteli! Muuten Nemoa ei tulla vuonna 2013 juurikaan näkemään kehässä, korkeintaan seuran vuoksi on mukana!
Sain myös tosiaan käytettyä Nemo uusintakuvissa ja niiden tuloksia sitten odotellaan, lausunnon maksoinkin jo joten ei varmaan kauaa ;) C/C:nä lähtivät!
Nemon sisaruksia tuli nähtyä muutamia ja tavattu myös Nemon siskon jälkikasvu joka vaikuttaakin tosi kivoilta koirilta!

Sitten Koda:

Ensimmäinen tavoite, ensinäkin se että meille tulee toinen koira!
Tämä täyttyi ;)
Näin alkuun voin sanoa etten olisi uskonut mitä saan Kodan myötä :)
Kodan kasvattajasta Mantasta on tullut minulle hyvä ystävä ja yhteistyö meillä on minusta ainakin sujunut moitteettomasti ja jopa paremmin kuin osasin toivoa!
Viime tavoitteisiin en osannut vielä kirjata mitään....
Näyttelyt, kolmessa näyttelyssä Koda kävi tänä vuonna 1 ROP-pentu ja 2 VSP-pentu,  3KP ja yksi RYP2. Arvostelut ovat olleet hyviä ja juurikaan suuria vikoja ei ole tuomarit löytäneet joten mielenkiinnolla näyttelyvuoteen 2013, sieltä tavoitteeksi yksi serti, se on minusta realistinen :) Kodaa siis tullaan näkemään jopa Budabestissä asti!
Taipparit laitan myös yhdeksi tavoitteeksi, riista-intoa ainakin riittää joten katsotaan ollaanko valmiita ;)
Kodan kohdalle en muuta tavoitteita laitakkaan, onhan jotain mahdollisuuksia päästä tavoitteisiin!

Sitten haluan kiittää kaikkia tästä vuodesta, on ollut ikimuistoinen vuosi <3 Paljon uusia tuttavuuksia ollaan saatu!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti