sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Elämää ei sen vähempää :)

Jostain tänä aamuna kumpusi into treenata tokoa. Se on nyt oikeasti jäänyt vähemmälle, Kodan kanssa perusjuttuja sivu, paikka, maahan ollaan todella lyhyesti silloin tällöin otettu mutta ei mitenkään suunnitelmallisesti. Nemon kanssa en ole ottanut ollenkaan, jossain vaiheessa jotenkin tuntui ettei ole meidän laji.

No Koda oli aika kiva, seuraamisen tajuaa jo melkoisen hyvin ja kontaktissa, jes. Sivulle tulo vielä käsiohjauksella mutta toivottavasti siitä päästään pian eroon ja siis Kodan kanssa käytän naksua treenatessa. Naksun olen todennut todella hyväksi ja vire ei laske tässä välissä jos se nami ei tulekkaan sadasosa sekunnissa. Nyt siis otin seuraa ja sivulle, useampi toisto molempia :)

Sitten Nemo, no otin sen tuohon kun Koda pääsi ensin että otetaan nyt jotain. Sivulle, vau, tuli sellaisella asenteella jota en ole aiemmin Nemossa nähnyt. Seuraa, oli tyypillistä Nemoa eli katse eteenpäin ja no kyllä mä tässä kävelen kun käsket. Päätin myös kokeilla liikkeestä maahan menoa, kolmannella yrittämällä tajusi et ai sä sanoit MAAHAN eikä istu ;) Jes, muutama onnistunut piti vielä ottaa siihen! Jotenkin Nemolla oli intoa täynnä niin en malttanut lopettaa tähän.... Sitten otin paikalla makuun, ensin 30 sekunttia ja toisella kerralla 45 sekunttia. Nemo oli kyllä niin mahtava <3 Aina se yllättää mut just silloin  kuin vähiten odotan!

Kameramiehetkin sain houkuteltua ja nuorempi pojista otti videoo ja vanhempi sitten kuvasi järkkärillä :) Valitettavasti mielenkiinto kesti vain hetken joten Nemosta en saanut toko kuvia :( Joku toinen kerta sitten :)
Hieman kuvia siis Kodasta! Pahoittelen kuvien laatua!Sivu


Hieman posetusta

Aamulla otin myös hieman riistaa esille ja voi kun olikin kivaa :)

Kodalla oli haaste ottaa ne hieman jäiset suuhun, mutta kyllä ne sieltä tuli!
Nemo taas oli samallaista intoa täynnä, mieletön pakkaus! Tuolla innolla kun päästäisiin sinne taippareihin niin läpi menisi suitsait sukkelaan ;) Tauko on tehnyt tosi hyvää ja tuntuu että Nemolla on löytynyt ne korvat takaisin reissuiltansa ;)

Koda
Nemo

Mielettömän hyvä fiilis ja koirat tänään toimi upeasti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti