lauantai 20. lokakuuta 2012

SNJ

Ensimmäinen näyttely jonne saavuin ilman omaa autoa ja sen kun odotin aamulla kyytiäni :)
Aamu alkoi sellaisella 3km alkverrytelyllä ja hieman höyryjä pojista pois ennen näyttelyyn lähtöä!
Sanna & Iisa tulivat meitä hakemaan ja jännitystä ennen kuin kerettiin edes meidän pihasta pois, Sanna lähti pihasta peruuttaen jolloin meinasi peruttaa ojaan tuossa mäessä, pudotusta olisi ollut pari metriä. Onneksi sattui lenkkeilijä kohdalle ja sitten myös Jussi tuli työntämään, huh sentään! Ne jotka on meillä käynyt tietää kuinka paha tuo on!
Hyvinkäälle saavuttiin hyvissä ajoin ja ensin tavarat ja häkit paikoilleen ja sitten koirat haettiin. Saimme loistavan paikan jossa oli kivan väljää ja kehään helppo syöksyä!
Paikalle alkoi saapua myös Haulikoita ja ennen kehää meillä oli vielä viime hetken harjoitukset!
Anni esitti Kodan, minä sain käsiini Kodan veljen Repen. Veljekset kaikki oli paikalla joten skabaa tosiaan oli! Koda 1 & KP, Repe 2 & KP, Mendel 3, Lemmy 4 ja Riko 5.
Koda esiintyi Annin kanssa todella upeasti <3
Repen kanssa haasteena oli ettei antanut siirtää jalkojaan joten mentiin sitten vapaasti esittäen.Nemon vuoro, Anni esitti. Nemo ei antanut parastaan ja Anni selkeesti joutui liikkeessä jarruttamaan.
Kuitenkin hienosti avoimen luokan 3 ja SA :)

Itse esitin sitten pu-kehässä ja poika käyttäytyi kuin vallaton pikkupoika, huh sentään!

Poikien arvostelut.....

Koda: Judge: Sörbye Torunn, Norway
6 months. Lovely Head & expression. Well anglated front & rear. Good ridcage, bone and feet. Sligthy falling in croup. Moves freely. Nice temperament.
VSP-pentu :)

Nemo: Judge: Sörbye Torunn, Norway
Excellent head and expression. Slightly upright in front. Strong bone. Good feet. Good spring of ribs. Good knee angulation. Excellent coat. Moves well.

Sitten vielä kultsujen kehään esittämään Iisa käyttöluokkaan. Valitettavasti Iisa sai T:n johon olin hieman pettynyt, H:ta me lähdettiin kuitenkin toivomaan. Minun esittämista tuomari kuitenkin kehui arvostelussa :)
No Sanna, mennään tässä johonkin taas yrittämään ja mielelläni tytön kanssa vielä menen :)

Sitten oikein suuret onnittelut kaikille ROPeille ja VSPeille ja sijoittuneille ja ja ja..... :)
Kiitokset tästä päivästä ja satuinpa kuulemaan ihmetystä kuinka tollokehän laidalla jaksetaan taputtaa ja hurrata, meidät kuulemma kuultiin ja myös kehänlaidan henkeä kehuttiin ulkopuolisten silmin. Täytyy kyllä sanoa että kyllä itse viihdyn siellä laidalla mukavien ihmisten seurassa!

Poikien arvostelut on päivitetty omiin osioihinsa :)
Koda sai muuten uuden lelun ja pääsi lelun kanssa mannekiiniksi Dog It Life facebook sivulta löytyy onnellisen tollerin kuva :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti