lauantai 1. syyskuuta 2012

Varma olikin epävarma ja epävarma taas varmaa....

Tänään kokosimme porukan kasaan, paikalla oli Sanna, Iisa & Peppi, Mari & Repe, Manta & Oodi ja sitten myös minä, Nemo & Koda.
Aloitimme vesityöllä, siinä ei ollut ihmeempiä. Haastetta toi koirille suolalautta sekä kaislikko, mutta mehän pidämme haasteesta ;) Koirien ei ollut kovinkaan helppoa nousta ylös vedestä.... Koda sai harjoitella passissa oloa kevythäkissä vähän matkan päässä.

Iisa

Repe

Oodi

Nemo
Hakuruutu tehtiin eka Iisalle nome aloluokan tapaan, sitten Repelle myös. Riistaa taisi olla 5 lajia ainakin (varis, sorsa, fasaani, tavi, lokki, pupu)
Iisalla oli hieman haastetta ruudussa näin pitkän tauon jälkeen. Repe toi epäröimättä riistan kuin riistan, se on niin taitava :)
Jonka jälkeen Nemo ja tämä taisi olla meidän kompastuskivi eli Nemo oli ihan kuutamolla niistä muista hajuista eikä oikein tajunnut että mun pitäis tuoda noi varikset ku täällä on ollut jotain paljon parempaa?!? Mutta joo 3 varista sain haetettua ja yksi fasaani....
Kokoajan Nemo harjoitteli passia auton peräkoukkuun kiinnitettynä.
Sitten oli vielä Oodin vuoro jolla oli myös variksia ja yksi fasaani. Oodi toi 5 varista ja 1 fasaanin.

Nemo

Nemo


Sitten jäljet, Nemo sai aloittaa. Lähti jäljelle, teki jonkun koukkasun ja sitten jälkeä pitkin pupulle. Oli todella pitkä jälki kun ajatuksena oli aluksi että se olisi Repelle. Nemo suoriutui tästä hienosti, hieman roikkui pupun päällä mutta toi sen :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti