lauantai 29. syyskuuta 2012

Tampereen Pentu -ja veteraaninäyttely

Aamulla kello 7:00 starttasi volkkarin keula kohti Tamperetta :) Mukaan lähti esikoispoika Matias 8v.

Koda oli ainoana baby-luokassa, upeasti poika esiintyi ja jaksoi keskittyä oleelliseen pitkän arvostelun aikana. Liikkeet olivat ihanat ja Anni sai Kodan liikkumaan ja seisomaan! Meille ojennettiin KP, sitten jännittelin että ketkä saamme vastukseksi pu-kehään kun ihmetyksekseni ei 7-9kk urokset saanut kp:tä :/


Arvostelu:
Sopusuhtainen hyvin kehittynyt urospentu erinomaista tyyppiä. Erittäin hyvät mittasuhteet. Oikean mallinen pää. Turhanvaaleat silmät häiritsevät ilmettä. Oikea-asentoiset raajat, hyvät käpälät. Hyvänmallinen ja hyvin kehittynyt runko. Erittäin hyvä luusto. Erinomainen turkki. Hyvä häntä. Liikkuu vapaasti vetävällä pitkällä askeleella. Hyvä ryhti, miellyttävä luonne. Esiintyy kauniisti.
PEK1 & KP, ROP 


ROP Zaraja Remington & VSP Magicfox`s Serenata Merlot
Matias osallistui Kodan kanssa Lapsi ja koira-kisaan, hienosti meni ja sai esitettyä hyvin vaikka ajoittain Koda oli hieman mun perään. Sijoittuivat toisiksi :)


Jostain mielenhäiriöstä päätimme jäädä ryhmään?!?Kehät oli hieman myöhässä ja odotusta riitti ja hieman kylmäkin alkoi tulemaan.
Katsoin kasiryhmää ja mietin mielessäni miten menee läpi juoksuksi. Onneksi ei mennyt niinkuin odotin vaan Tarja Hovila sijoitti Kodan RYP-2 :) Aikamoinen aloitus, sanoisinko!

2 kommenttia: