maanantai 10. syyskuuta 2012

Nemo BM2 Porvoo all breed show :)

Palataan kuitenkin torstaihin 6.9 jolloin suuntasin Nemon kanssa kohti Porvoota. Meillä oli sovittuna treenit Minnan (kennel Banietta`s). Treenipaikka oli ilmeisesti meren rannalla, sellainen kivikkoinen ranta, otettiin Nemon kanssa ensin ja Minnalla oli starttari niin saimme oikean tuntuisen treenin :) Nemo haki lokit mutta, pentele ei tuonut sitä käteen asti :/
Hakuruudussa oli hieman vaikeuksia aloittaa, mutta sitten ilmeisesti lamppu syttyi jolloin toi minulle. Haetutin 5 varista. Pupun jälki sujui hyvin ja pupu tuli mulle! JES! Ne jotka on meidän kanssa treenanneet aiemmin tietää että se on suuri saavutus että olen saanut nostamaan variksia ja pupu taas on aina ollut vähän liian jännän kiva jota ei millään viitsisi mammalle viedä.  Eli edistystä on tapahtunut, paljon!
Sain myös seurata Minnan ja Alvan treeniä ja toimia lokin viskojana jne ;) Pidin tytöstä, oikeastaan nyt pidän vielä enemmän koska aina kun näkee koiran tekevän töitä siitä näkee ihan uuden piirteen. Tästä tytöstä kuullaan, varmasti!
Sitten ihan asiaan....
Eli jälleen ajelimme kohti Porvoota 9.9 sunnuntaina päämääränä Porvoon KR näyttely. Paikalle saavuttiin melko myöhään siis siihen nähden että haluan aina olla ajoissa. Tavaraa oli paljon ja niiden raahamisessa kesti ja toinen oli kun Anni saapui ja se teltan pystyttäminen.
Kehä alkoikin tosi nopeaan ja junnuja ja nuoria ei ollutkaan monta, toisin kuin avoimessa oli muistaakseni 9 koiraa?!? Tällä kertaa esitin itse, Anni pääsi Pepin kanssa kehään. Nemo oli vallattomalla tuulella, oikeastaan en edes muista milloin viimeksi olisi noin käyttäytynyt. En kuitenkaan haittaa vaan taisi olla parempi! Liikkeessä irtosi ja meni mun edellä, tuntui että pojalla oli kivaa! Oma pohdintani johtaa että Nemo joutuu nykyään hakemaan sitä huomioita sen jälkeen kun Koda tuli! Nyt tuntui olevan polleana siitä että mamma otti vain mut ja se kakara joutui jäädä häkkiin! Taas siis lähti asian viereen ;)
Nemo siis liikkui todella hyvin, seisotuskin meni kivasti :)Meille todettiinkin ERINOMAINEN, sitten kilpailuluokka.
Tässä kohtaa jo jännitti, yllätykseksi meidät osoitettiin ensimmäiseksi & saimme SA:n :)
Pu-kehässä meidät sijoitettiin kolmanneksi ja kierros ympäri jolloin tuomari vielä muutti mielensä ja siirsi meidät toiseksi. Selkeesti ei ollut helppo päätös!
Reetu pu1, Nemo pu2, Stou pu3& serti ja Vertti pu4&vara-serti
Nemon arvostelu suomeksi:
Suurehko mutta tasapainoinen uros. Kaunis pää, hyvät korvat, erinomainen purenta. Hyvä kaula ja selkä. Hyvälihaksiset, leveät reidet. Kyynärät voisivat olla tuettu paremmin. kootut lyhyet tassut. Kaunis väri, hyvä karvapeite. Ihana luonne. Todellakin osaa liikkua hyvin.
Tuomari Hans Almgren, Ruotsi. AVK1, Sa,  PU2 :)

Nartuissa sitten pääsin Caprin kanssa kehään PN-kehään ja me juostiin PN2, onnea Riku ja Heli 
Minna & Alva ja mie & Capri


Loppujen lopuksi Reetu ROP ja Alva VSP, onnea Minna, Marja ja Anni :)

Kokosimme myös kasvattajaryhmän
Hedera`s kasvattaja ryhmä


Kasvattajaryhmän arvostelu:
4 jälkeläistä, 4 eri yhdistelmää. Kaikilla erinomaiset päät ja kauniit ilmeet. Pigmentti OK. Hyvät kaulat ja selät. sopiva luusto. Terveet hyvät liikkeet. Miellyttävä luonne. Joillakin raskaampi rakenne mutta kaikki jänteviä ja työskelevät hyvin. Onneksi olkoon.

Saimme tosi kivan ryhmän kasaan ja kaikki suostuivat jäädä isoon kehään, kiitos siitä kaikille :)

Sitten aikataulujen mentyä päällekäin menin Viivin kanssa vetskujen isoon kehään, läpi juoksuksi se meni mutta sain Viivin seisomaan ja liikkumaan :)
Viivin kanssa kokoamakehässä

 Ihana "mummo" ja kiitos että sain esittää :)
Reetu olikin samaan aikaan kokoamakehässä ja minä äkkiä asemiin kuvaamaan. Reetu asteli isoon kehään täynnä energiaa!!!

Reetu isossa kehässä

Reetu valittiin kuuden parhaan joukkoon ja eikä siinä kaikki, RYP4 :)))) Vautsi!!!! Onnea Marja ja Anni :)

Kipin kapin kasvattajaryhmien kokoamakehään...
Annin ohjeistuksella mentiin ja kolme meistä oli ensikertalaisia (mä oon ollut ehkä kerran esittämässä kasvattajaluokassa)...  :) Siihen nähden meillä meni todella hyvin!
Meidän ryhmä kokoamakehässä

Liikkeessä

Saavutaan isoon kehään :)

Tuomari oli sama joka oli rotukehässäkin, ylsimme 6 parhaan joukkoon n. 25 ryhmästä :) Onnea Minna!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti