torstai 16. elokuuta 2012

Lomaterveisia :)

Sunnuntaina saimme idean lähteä Kouvolaan Repoveden kansallispuistoon, tässä hieman kuvia sieltä :)

Reitti valittu, ketunlenkki :)Pojat lossissa

Tuo silta me aluksi ylitettiin!
Maanantaina lähdimme Tampereelle, olihan lasten viimeinen lomapäivä. Kohteena Särkänniemi!
Näsinneulasta Angry Birds Land

Taisi olla Näsi :)

Tää esitys oli ihan mahtava :)

Koda & dammy
Illalla otin vielä molempien poikien kanssa treeniä dammyn kanssa. Kodalla alkaa selvästi tulla omaa tahtoa ja välillä kyseenalaistaa jo mitä käsken tehdä!

Keskiviikko meni oikeastaan vaan räpsiessä kuvia kun ostin uuden kameran itselleni Nikon D3100, ai kuinka kiva lelu sanoisinko :) Illalla kävin Keravalta hakemaan lisää treeniriistaa: kaksi kyyhkyä ja kaksi pupua! Nemo saikin heti koittaa jäistä kyyhkyä ja sen ainakin mulle toi, joten saa nähdä miltä tuntuu sitten täysin sula.....
Alla hieman kuvasatoa teille!!!
VattuposkiTänään sitten pojilla oli aika siistiytyä, molemmat joutui käsittelyyn.... Nemolla tosiaan oli enemmän aihetta ;)

Tämä viikko ollaan Nemon kanssa lenkkelty paljon, johtuen perheen ekaluokkalaisen kouluun viennistä ja hakemisesta! Tänään oli tarkoitus mennä treenaa Keravalle mutta peruimme ne. 
Koda pääsee lauantaina Mantalle hoitoon ja Nemo menee ystävälleni Sannalle pitämään seuraa Iisalle ja Peppille kun taas me aikuset pääsemme juhlimaan ystäväparin häitä!
Ensi viikkoa odotellaan ja vuoden huipputapahtumaa eli TollerShowta joka tänä vuonna onkin Jämsässä! Valitettavasti sukulaisten näkemiset jää jälleen toiseen kertaan  koska tuo vie ihan koko päivän ihaillen koiria ja jännittäen kuka valitaan näyttelyn kauneimmaksi :) Kovasti koitan siis harjoitella uuden kameran käyttöä jotta saisin laajasti kuvia jälleen räpsittyä!
Voi kuinka mukava vielä todeta ettei loma olekkaan ihan vielä ohi, ensi viikko vielä ja täytyy vähän kehua että melkoisen hyvät lomakelit on osunut :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti