lauantai 21. heinäkuuta 2012

Tämän viikon kuulumiset!

Meille ei sen kummepaa kuulu, ihan perus arkea ollaan elelty.
Kodan kanssa olen ottanut noutoa damilla ja uskallan ehkä näin "ääneen" sanoa että se palauttaa ne mulle :) Tein pihalla ja heitin parin metrin päähän ja toistoja oli ehkä neljä, kaikki onnistui joten onneksi osasin myös jättää siihen.
Saimme vieraita tiistaina Lauran ja Hasse-jenkin....
Hasse lämpes Kodalle melko hitaasti, mutta kyllä se leikki alkoi sujumaan.
Keskiviikkona lenkkiseuraa saimme Sannasta ja tytöistä (Iisa-kultsu & Peppi-labukka). Ensin siis kahvittelimme Sannalla ja sitten lähdimme heidän lähelle metsään. Se on se paikka missä käymme lähes aina, tällä kertaa jatkoimme vielä mäen nousun jälkeen eteenpäin. Hetki meni eikä kahta isompaa koiraa enää näkynytkään, kutsuin eikä Nemo tullut. Tässä kohtaa ilmaisin ihmetykseni että onko jossain vettä lähellä sillä se on se toinen minkä takia ei tule (toinen narttu koirat).... Sanna oli että öö, itseasissa on.... No löysimme koirat juuri sieltä vedestä, ylläri ;)

Nemo & Iisa

Nemo & Iisa

Kodan toinen veteen molskahdus, tällä kertaa pää edellä ;)


Siis tää oli niin ihana paikka :)


Torstaina sitten aamusta sain melkein sydämmen kurkkuun, olin tekemässä töihin lähtöä ja käytän pojat vielä silloin pissalla. Pojat menivat tuonne takapihalle ja hetken päästä Nemo tuli huutaen ja yritti jotain ottaa selästään. Menin katsomaan ja sain revittyä ampiaisen pois karvoista ja äkkiä sisälle. Annoin kyytabletin (olen siis ennenkin kerran antanut ja Nemo ei saanut siitä mitään)... Jussille sanoin vielä että seuraa Nemoa kun on 1½ tuntia siinä kotona vielä. Sanoin kuitenkin että laittaa pojat erilleen ihan varmuuden vuoksi.
Töistä tultuani kävin tsekkaa sen paikan missä pojat olivat, no siellä pörräs useampi ötökkä ja menivät sammaleen alle, sehän oli siis maa-ampiaisia :( Hävitys alkoi heti!!!!

Tänään aamusta lähdin esikoisen Matiaksen ja poikien kanssa metsään, tähystystornille ;D Se on paikka tässä lähellä kallion päällä on mänty jonne pojat tykkää kiivetä ja leikkiä että se on tähystystorni :)
Löysimme myös PALJON mustikoita joten var,asti palaamme viimeistään huomenna kerämään osan pois :)


Päätimme alku-illasta lähteä vielä mustikkaan, saldo 10 litraa :)

Koda vetää mustikoitaHäirikkö

Järkevä otus?

Nemokin syö mustikoita ekaa kertaa :) Kakara opetti!

Aina valmis partiolainen

Kaksi häirikköä ;)

Mustikka nenä :)


Nyt on väsyneitä koiria :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti