torstai 17. toukokuuta 2012

Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä....

Tänään olimme mejäkokeessa, aamusta aikaisin startattiin auto jolloin sato vettä kaatamalla ja mulla oli ajatus että loppuispa tuo. Saavuin Hollolaan jossa ei sitten enää satanutkaan.
Arpa osui jälkelle nro 3 ja odottelua oli siis tiedossa. Jonkun ajan päästä ajoin paikalle odottelemaan ja Nemo oli hihnassa opettelemassa malttia.
Nemo odottelee jäljelle pääsyä....


Fiilis oli hyvä jäljelle lähtiessä ja jännityskin oli kadonnut melkein......
Tässä tulee koeselostus:
Nemo nuuhkaisee alkumakauksen ja aloittaa hyvän jäljestyksen. Pian kuitenkin Nemo poistuu määrätietoisesti jäljeltä ja tuomitaan hukka. Sama toistuu pian palautuksen jälkeen samaan suuntaan, 2. hukka. Katkokulmalla mennään vähän yli. Runsaiden kehotusten saattelemana katko selvitetään. Toisella osuudella riista kiinnostaa kovasti ja tarvitaan paljon kehotuksia. Toinen kulma kierretään ulkokautta, tullaan jäljelle ja jäljestetään jälkeä pitkin kulma takaisinpäin, josta ajaudutaan paluujäljelle. 3.hukka ja koe keskeytetään. 1. makaus merkataan nopeasti nuuhkaisten, toinen ohitetaan. Tullaan harjoitellen loppuun. Tänään jälki ei kiinnostanut Nemoa.
VOI 0 Tuomarina Ilkka Niemi ja kokeen järjesti P-H Nuuskut
Lopuksi vielä saimme palkinnot, kaikki :) Myös arvottiin ja minua onnisti joten sain Mustin&Mirrin sadepuvun....
Se oli meidän neljäs koe joista toinen voittajassa, nyt mietintä myssy päähän miten jatketaan treenejä ja saatika milloin osallistutaan seuraavaan kokeeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti