sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Vailla odotuksia!!!

Matkaan lähdin ihan ilman mitään tavoitteita, ajatuksena jos erinomaisen saisi niin hyvä :) Tollereita oli ilmoitettu muistaakseni 37 joista ehkä muutama poissa.
Junnuja arvosteltaessa ajattelin että ompa tiukan oloinen tuomari, nuoria en kerennyt katsomaan kun otettiin koirat häkeistä ja Anni otti Nemon ja minä otin Reetun. Sen aikaa kun Anni esitti Nemoa niin minä juoksutin ja hengailin Reetun kanssa.
Välillä kuikuilin kuinka menee ja mielestäni Nemo esiintyi kauniisti eikä juurikaan hölmöilyt. Mielestäni G:n opit ovat auttaneet joka suhteessa ja näyttelyssä oli mukava olla Nemon kanssa.




Sitten leuka loksahti kun tuomari ohjasi Nemon ja Annin ensimmäiseksi :) Repe sijoittui toiseksi ja nämä kaksi saivat SA:n :) Tässä kohtaa iski paniikki, mähän joudun itse kehään.... Lihapullat taskuun ja Nemoa hieman testaa kuin juoksee ja ilo oli kun oli jotenkin kuulolla vaikka varmasti huomasi että äippää jännitti aika paljon.
Mielestäni tuomari arvosti hyvin liikkuvaa koiraa ja juoksutti vielä PU-kehän urokset, muistan vaan että mua jännitti ja kädet tärisi, itse suoritumista en muista!
Sitten tuomari ohjasi Ramonin (Fireheart Kid Sundance) ensimmäiseksi enkä ollut uskoa kun sitten osoittikin meitä toiseksi, Reetu sijoittui kolmanneksi ja neljättä en muista (olikohan Mirjan koira, korjatkaa jos olen väärässä)... Tuloksena siis PU2 ja vara-Cacib :)
Ramon PU1, Nemo PU2 ja Reetu PU3

Voi onnen määrää <3


Onnittelut kaikille sijoittuneille ja tuloksiinsa tyytyväisille :) Tuo vara-Cacib muuttunee ihan oikeaksi Cacibiksi Ramonin takaa ja tämä on siis meidän ensimmäinen Suomesta, WUHUUU!!!!
Kiitos kaikille onnitteluista, mahtava päivä niin mahtavassa seurassa! KIITOS <3
Tässä arvostelu, Tuomari Maria-Luise Dobbelreiter, AT :
Strong dog of exellent time, masculine head, excellent front, short well masculed body, sufficent hind angulations, powerfull movement, nice temperament.


Melkosen kiva arvostelu :)


Tapasin myös uusia tuttavuuksia ja tulevan pennun sisaruksen perheen tapasin myös, oikein kiva että etsitte minut ja oli todella mukava jutella :) Voin nyt täälläkin paljastaa eli meille tulee Oodin (Hedera`s Pandora`s Box) ja Bodin (Alliance De La Vie Bluff’s Poker) urospentu Hokkasen Mantalta eli Zaraja. Oodi synnytti 20.4, viisi poikaa ja kaksi tyttöä. Väriltään melko tummia (yksi poika hieman vaaleampi) ja vähäisillä valkoisilla merkeillä. Nyt sitten odotellaan millaisia pentusia näistä kasvavat luonteensa, taipumusten ja ulkonäön puolesta :) Mielenkiinnolla odotan myös pentutestausta ja tietysti ensimmäistä tapaamista joka on onneksi ihan pian.



8 kommenttia:

  1. Hyvä Nemo! :)
    -Kaisa

    VastaaPoista
  2. Onnittelut! Oli mukava tavata.

    -Niina-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin olikin ja ilmeisesti teittekin hieman hankintoja pennulle, ihanaa :) Ja kiitos onnitteluista!

      Poista
  3. Äimän käkenä tää noviisi lukee noita kaikkia (vielä mulle outoja)termejä, mutta ymmärtää sentään sen verran, että kertakaikkiaan hieno suoritus Nemo-enolta! Kuvia odotellessa!

    Katri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miekin olen vieläkin äimän käkenä, sen varran kova taso ja paljon koiria. Huh sentään :) Kyllä teillekin valkenee nuo kirjaimet kun alattele keräilemään kivoja tuloksia ;) Pepille rapsutukset <3

      Poista
  4. Oi että, että pentu tulossa taloon ;-)!
    Ja onnittelut Nemolle tuloksesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ihanat pienet naskalihampaat <3
      Kiitoksia onnitteluista :) Nemo yllätti ;)

      Poista