tiistai 17. huhtikuuta 2012

Treeniä, treeniä ja häiriöö :)

Eilen otin hieman lintuja sulamaan koska tiedossa oli että saamme tänään treeniseuraa :)
Kotkasta asti seuramme saapui... Tästä meiltä oli ehkä reilu puolikilsaa sinne minne olin ajattellut hakuruudun tehtäväksi.
Sinne siis ja pojat puihin kiinni ja vaakut ruutuun. Ensin otettiin Nemo joka alkuun kuumeni ja  tuntui haahuilevan kunnes pienen pojan päässä lamppu syttyi hetken juostuaan että "aa, siis nääkö mun pitää tuoda"...  Ensimmäisellä kertaa haetutin neljä varista ja yksi jäi ruutuun. Sitten Repen vuoro, täytyy sanoa että tekee upeaa hakua ja todella spontaanisti nostaa linnun. Repen jälkeen otin taas Nemon ja nyt motivoidusti heittovariksen kanssa, tämä on kohta mitä Nemo ei ymmärrä vaan yritti tarjota varista Marille, hänhän sen heitti... Blaah! 
Sitten vaihdomme hieman ruudun paikkaa toiselle puolelle polkua joissa Repe aloitti ja suoriutui hienosti. Kolmannen kerran Nemo alkoi jo vähän vähän väsymään ja haetutin neljä jotta jää hyvä fiilis.
Viimeiseksi otimme lokeilla eteenlähetystä ja Repe aloitti. Nemolla eteenlähetykset onnistui ja lokkia kantoi mielellään vaikka vähän siipi meinasi olla hidasteena. Kuitenkin voin sanoa että uskon että Repe läpäisee taipparit helposti, sen verran vakuutuin :) Nemolla taas on kuinka on virtaa ja tähdet oikeassa asennossa jne ;)
Tähän oli meistä hyvä jättää ja jatkaa lenkkiä meille. Suunnilleen kaksi tuntia olimme metsässä ja lopuksi vielä yhteiskuvia pojista :)
Viimeiseksi laitan kuvat  :) Olkaa hyvä!







Kameranainen ei kerinyt ihan mukaan ;)

Eteenlähetys... Lokki palautuu....

Wau, mikä tämä on :)

Repe vasemmalla, Nemo oikealla...

Väsyneet pojat :)
Kiitos Mari kuvista ja seurasta :) Hienot pojat meillä käsissämme!!!

2 kommenttia:

  1. Kiitos Virpi ja Nemo seurasta. Repe oli tänään sitä mitä parhaimmillaan osaa, mutta se on tollo, ja ikinä ei voi varmasti tietää. Vaikka luotan kyllä Repeen! Toivottavasti se joskus tuottaa hedelmää! Kiitos Virpi sanoistasi! :)
    Niin ja Nemo, ihuna mies, kyllä se Taipparit läpäsee! Nemon työskentelyä on kiva katsoa. Sekin menee niin ihanan itsenäisesti ja laajasti! Hieno päivä sateesta huolimatta...mutta meillähän onkin noutajia, jotka ei hetkehda kelistä. Oli mikä oli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli todella mukavaa vaikka ilma olikin koirille juuri se sopiva, koiranilma ;) Nemo tykkää, pääsee lotraa lätäköihin, kuten huomasit :)
      Pojissa on potentiaalia :) Treenejä jatketaan ihan omaksi ja koiran iloksi, ovathan noutajia joiden omistajina meidän tulee antaa mieluisaa tekemistä----> noutamista <3...
      Nemo on ihana kelmi joka osaa kyllä ja toivon tämän kevään treeneissa saadaan lisää varmuutta siihen että suoriutuu aina, eikä vain silloin tällöin.... Haastetta pitää olla!!!

      Poista