maanantai 5. maaliskuuta 2012

Ei ollut valmis omistaja eikä koirakaan....

Eilen olikin melkoinen päivä....
Aamusta vähän ennen klo 11 hain ystäväni Lauran kyytiin ja nokka kohti Kangasalaa..... Suuntana siis ensimmäinen toko-koe, ihan virallinen sellainen!
Olimme ihan liian aikaisin paikalla koska koe oli myöhässä. Otin parkkipaikalla vielä seuraamista, paikallaan makuuta ja jäävät liikkeet, ne ovat ne heikoinlenkki. Mielessä oli että menipä kivasti ja seuraaminen oli just parasta mitä Nemo itsestään antoi. Siis hyvillä mielin suorittamaan..... Nemo kyllä palautti minut maanpinnalle täysin ja samantien kun luoksepäästävyydessä tuomari oli niin kiva että meinas hypätä vasten. Paikallaan makuussa puolessa välissä huokasin että kyllä se pysyy ja katsoin puiden latvoja kunnes se piru sieltä nousi ja lähti hiipien mua kohti, siitä se eka nolla.... Seuraaminen ei ollut sitten enää sitä parasta vaan nenä kokoajan valui maata kohti.  Luoksetulo oli ihan ok, mutta kyllä siinäkin parantamista löytyy.... Jäävät meni myös nollille..... Sitten suurin ylläri, hyppy joka on ollut aina varma niin eipäs ollutkaan.... Joten pisteet eivät riittäneet tulokseen. Kokeen tuomaroi kaksi eri tuomaria jolta toiselta saimme kokonaisvaikutuksesta 5 ja toiselta 8 ja keski-arvoksi laittoivat 6½. Kokeessa oli yhteensä koiria ilmoitettu 59 (19 alo) ja koe pidettiin Palveluskoirien  kentällä. Kuvia saattaa ehkä tulla jos yksikään mahtoi onnistua! Vähän voin myöntää että harmittaa sillä uskoin että kyllä me tulos saadaan, mutta kokemusta rikkaampaana ja nyt on alta pois se eka koe joten tästä on suunta vain ylöspäin....
Tässä siis tulokset:
Luoksepäästävyys (8)
Paikalla makaaminen (0)
Seuraaminen kytkettynä (5)
Seuraaminen taluttimetta (5)
Maahanmeno (0)
Luoksetulo (8)
Seisominen (0)
Vapaahyppy (0)
Kokonaisvaikutus (6½)Anni tulikin meitä koepaikalle vastaan josta suuntasimme Outille josta lähdimme ensin lenkille ja Nemo oli aivan onnessaan saadessaan kaksi ihanaa jenkkiä seuralaisekseen :) Outi tekikin Nemolle Kranio-Sakraali hoidon, oli todella mielenkiintoinen kokemus joten nyt seurataan oliko apua ja yritetään kuukauden päästä uudelleen :)
Pitkä päivä kaiken kaikkiaan ja reissussa olimme sen 11h joten illalla ei tarvinut unta houkutella....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti