sunnuntai 21. elokuuta 2011

Sertin metsästys jatkuu.... Vai jatkuuko........?!?

Tänään vuorostaan Heinola KR, näyttelyturneemme toinen päivä ja samalla kokoon panolla liikenteessä beussi tyttö omistajansa kanssa matkassa mukana.
Menimme sen verran ajoissa paikalle kun sovittuna oli että esitän labbistyttö Saskian Jam Rock alias Iita. Kehässä meni hyvin ja Iita esiintyi iloisesti, lopputulos ERI3. Labbiksia seuratessani alkoi epävarmuus hiipiä kun esim. avonartuista 4 sai erin mutta kukaan ei saanut SA:ta. Toisekseen tuomari oli niin ripeä että joutui ennen tolloja pitää melkein 45min tauon kun oli ajoissa mutta silti todella tarkkaan kävi koirat läpi ja arvostelut pitkiä, todella harvinaista....
Mielestäni tollereita oli ilmoitettu n.16(?)

Arvostelu kuuluu näin:
Suomennos:
Oikea koko & rakenne. Riittävän vahva luusto. Hyvä maskuliininen pää. Tyypillinen ilme- Hyvät silmät & korvat. Tyypillinen ylälinja ja hännän kiinnitys. Erittäin hyvin kehittynyt rintakehä. Hieman suora olkavarsi. Polvikulmaus voisi olla voimakkaampi. Vapaat liikkeet. ERI1, SA, PU1, VSP & SERTI.... Tuomarina Anna Brankovic, Serbia.




Huhhuh, sanon minä. Paikalla oli myös Reetu isä joka tuli PU2, Nemo ja Reetu ainoat urokset jotka sai SA:n. Sisko Peppi PN2 & SERTI ja nartuistakin vain kaksi sai SA:n. Pian Nelli oli ROP joten onnittelut :) Tietty myös onnittelut vielä kerran Marjalle ja Joonalle, hieno perhe.
Joten tämä oli meille viimeinen serti :)
Tietty poseeraminen pokaalien ja ruusukkeiden kanssa :)

Sisko ja sen veli :))))))
Kiitos Joonalle kuvista :)

2 kommenttia:

  1. Te olette ihan mahtavia molemman, nyt sen vain pääsin itsekin todistamaan. Hippun puolelta sanottiin, kun kerroin Peppin tuloksia, että menepäs rustaamaan lottokuponkia... Hah, ei mutta kiitos mahtavasta päivästä! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos myös teille mahtavasta päivästä :)
    On ihanaa että Nemon sisko on saanut kodin juuri sinulta!!!

    VastaaPoista