maanantai 15. elokuuta 2011

Pulinoita....

Ihana huomata että on saanut jotain aikaiseksi :) Meillä on Nemo ollut "kiinteytys" kuurilla kolmisen viikkoa ja tulosta on mielestäni tullut. Vaaka ainakin näyttää -1kg!
Tuo on saavutettu ihan vaan vähän vähentämällä ruokaa ja liikuntaa lisäämällä. Pyöräily on meidän "uusi" muoto kun vihdoin pyörääni tehtiin ns. kesähuolto.
Tänään myös aloitin projektin -Nemo näyttely kuntoon.....! Siinä sitä urakkaa vasta onkin, en ymmärrä miten on kasvattanut korva ja tassu karvojaan, näyttää melkein siltä ettei koskaan niille mitään olisi tehtykkään. Aloittelin siis hyvissä ajoin jotta teen muutamana iltana peräkkäin :) Tässä kohtaa melkein toivois että olisi "karvattomampi" tapaus, ei vaan, tyytyväinen olen jotta taas talvella tarkenee lumileikkejä leikkiä :) Myös säätiedotusta olen seurannut ja toivonut ettei tulisi kurakelejä tulevaa pesua varten... Siinä seuraava haaste saada pörröt kuriin, melko itsepäiset takapuolikarvat sanoisinko ;)

Viikonlopulta jälleen kivoja uutisia, ihana että aktiiviset omistajat tekevät tuloksia joita voin sitten täällä hehkuttaa ;)
Tolleri-Mejä Virrat: Isukki Reetu VOI1 hienoilla pisteillä sekä Peppi-sisko AVO2 joten onnittelut omistajille (kait special herkut upeille koirille ;).... )
Nemon sisko H: Feeling Fairy upeasti ekassa näyttelyssä tiukalta tuomarilta EH

Taidanpa kirjoittaa tähän lisäyksen kun uutta tekstiä en viitsi aloittaa ja tämä sopiii hyvin tähän pulinaan ;)

Tässä se nyt on....
Nemolla on nyt oma passi,  jota en uskonut koskaan tarvitsevani...
Kuten jo tapahtumakalenteristamme voi päätellä, eka matka suuntautuu Viroon Tarttoon marraskuussa :)

2 kommenttia:

  1. Onneksi tuo Marja lupasi ottaa Peppin hoitaan ja trimmailla nuo korvakarvat ja muut pöksyt. Sitten, kun on kerran nähnyt, miltä sen kuuluis näyttää, niin osaa varmaan itsekkin ensi kerralla!

    VastaaPoista
  2. Harmi että Marja asuu niin kaukana, vois mun puolesta siistiä myös Nemon ;) Ei vaan!!!
    Sunnuntaina sitten näemme :)

    VastaaPoista